Padělky spodního prádla si nezasloužíme!

Blíží se čas Vánoc a s tímto časem také nákupní mánie. Všichni ještě na poslední chvíli budeme kupovat a vymýšlet vánoční dárky pro naše nejbližší. Každý z nás už pod stromečkem určitě rozbalil balíček, který obsahovat kalhotky, boxerky nebo trenýrky a nechtěl by být obdarován nějakým padělkem, který může zavánět i zdravotními problémy.  

Muž na kameni jen ve slipách značky Calvin Klein

kalhotky CKPomohl internet

Člověk musí mít opravdu doslova oči na šťopkách, protože FAKŮ je plný internet, dalo by se říct, že jej doslova zaplavily. Lidé často slyší na příjemnou cenu a o kvalitu a své zdraví se příliš nezajímají. To je chyba! Vsaďte raději na kvalitu a značkové spodní prádlo, které vydrží a budete s ním spokojeni. Padělky je někdy těžké od značkového zboží rozeznat, proto je dobré poohlédnout se po ověřeném prodejci. Takovým je například internetový obchod Trenýrkárna.cz a společnost DONET. Jsou oficiálním a výhradním distributorem prádla značky Calvin Klein Underwear.

Trenýrkárna.cz a Calvin Klein Underwear

Zamlouvá se vám pánské spodní prádlo značky Calvin Klein Není se čemu divit, jde o super kvalitu, která se snoubí s moderním designem. Každému chlapovi se budou  líbit a bude se v nich cítit skvěle.

Dávejte si velký pozor na padělky, nejde jen o zbytečne utracené peníze a špatnou kvalitu, ale můžete si zadělat pánské trenýrkytaké na zdravotní problémy, které takové trenýrky mohou způsobit. Vždyť vyrážka na intimních partiích není vůbec nic příjemného. Padělky zaplavily především aukční internetové obchody a bazary, kde se prádlo se značkou – neznačkou Calvin Klein prodává za podezřele nízké ceny.

Jak vypadá FAKE

Padělek přece jen můžete poznat ještě dříve, než jej okusíte na svém vlastním těle. Všímejte si hlavně, zda je součástí výrobku papírová etiketa s předepsanými informacemi o prádle. Dalším orientačním bodem je cena. Cena spodního prádla značky Calvin Klein se běžně pohybuje kolem částky 300 Kč a výš. Snad jen ve výprodeji pořídíte levnější kousky. Takže pokud někde narazíte na jeden kousek za 100 korun, raději dejte ruce pryč, tenhle nákup se rozhodně nevyplatí.

Pokud chcete sebe či někoho jiného obdarovat značkovým prádlem Calvin Klein, zabrouzdejte na stránky eshopu Trenýrkárna.cz, tady si můžete být jisti 100% kvalitou.

Níže naleznete vyjádření firmy DONET k výrobkům, které jsou označeny ochrannou značkou Calvin Klein Underwear.

vyjádření k výrobkům CK - část 1.

vyjádření k výrobkům CK - část 2.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies