Oblečte svého pejska

Je období chladu, deště a sněhu. Takové podmínky nepůsobí dobře na nikoho, dokonce ani na naše psí mazlíčky. Je třeba ně myslet a pořídit jim oblečky, které jim pomohou lépe snášet nepříznivé počasí. Zamezíte tak mnoha problémům včetně těch zdravotních. Psí oblečky zkrátka k pejskům patří. 

Malý pes v oblečku

pes v růžovém oblečku s kožíškemOblečky pro psy - jde o potřebu

Mnoho lidí je toho názoru, že oblékáním svých psů z nich dělají akorát kašpárky z lidského rozmaru. Ale pozor to není pravda i váš čtyřnohý kamarád v chladném období trpí zimou, artritidou či zánětem močového měchýře v případě prochladnutí. Ne nadarmo se užívá přirovnání: Klepeš se, jako ratlík! Začněte myslet i na jejich zdraví a pořiďte jim oblečky pro psy! Výběr je opravdu široký. Do deště se bude náramně hodit psí pláštěnka, v období hárání vaší fenky velice oceníte hárací kalhotky, které odvedou opravdu dobrou práci. 

Oblečený pes - zdravý pes

Nejzásadnější vlastností psích oblečků je ochranná funkce. Psí oblečky zpříjemní život a to nejen pokud je váš pes starý, nemocný nebo citlivý na změny teplot. Psí oblečky pejskovi poskytují potřebný komfort, který má blahodárný vliv na jeho zdraví. Je přece lepší nejen pro ně, ale i pro vás pořídit svému mazlíčkovi psí obleček, než riskovat jeho zdraví a s tím spjaté časté návštěvy u veterináře, plus výdaje za léčbu a léky. Čemu dáte přednost

Obchody nabízí široký sortimentpes v županu

Obchody s doplňky a oblečením pro psy nabízejí opravdu širokou škálu oblečků. Zkuste omrknout například internetový obchod se psími potřebami Ene-Bene.cz. Jde o opravdové odborníky v této sféře. Co internetový obchod nabízí Do tohoto chladného počasí můžete pejskovi koupit pěknou výbavičku. Mají tady například krásné zimní bundy pro psy, mikiny pro psy, vestičky nebo trička. 

 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies