Oblečení - kombinujte!

Z butiků, obchodních řetězců a módních časopisů na nás každou chvíli útočí nejmódnější kousky oblečení. Jak to udělat, aby naše peněženka vydržela tento nápor, ale abychom zároveň chodili trendově oblečení?
Podrážka boty

Oblečení – kombinace levného a luxusního oblečení

Kolik lidí si může dovolit luxusní kousky renomovaných návrhářů? Dokonce ani slavné celebrity nesahají vždy po drahém a luxusním oblečení, ale nakupují ve velkých obchodních řetězcích a second handech. Lidé, kteří jsou od hlavy k patě oblečení v luxusním oblečení působí spíše směšně. Základem je správná kombinace jednotlivých kusů oblečení. Stačí, když si pořídíte „nestárnoucí” oblečení, které bude tvořit základ vašeho šatníku. 6 základník kousků naleznete právě ZDE.

Oblečení – textilní řetězce

Velké obchodní řetězce často vybízí ke spolupráci i známé módní návrháře, kteří tak vytvářejí levnou podobu svého módního oblečení. Navíc designéři levných masových značek mají módu dobře zmapovanou, takže často kopírují střihy, mateiály, barvy, které jen málo obmění. Jsou to sice méně kvalitní materiály, ne tak precizně ušité, ale nechybí nápad a trend.

Oblečení – zábava a styl

Pro každého je charakteristický styl oblečení, ve kterém se cítí dobře. Někdo si nedovede představit svůj šatník bez džín a triček, jiný by se neobešel bez šatiček a halenek s hlubokým dekoltem. Důležitý je cit pro jednotlivé sladění oblečení. Nezapomeňte, že móda by měla být především zábava a ne jen otrocké podřizování módnímu diktátu.

Oblečení a investice

Nevyplatí se dávat peníze do sezónních výstřelků, které už budou za rok pasé. Znáte stylové prohřešky? Vaše investice vyjde naprázdno. Stále platí pravidlo, že základem jsou především kvalitní boty a kabelka. Při výběru značkového a dražšího oblečení dávejte přednost nadčasovým kouskům, které můžete zkombinovat s co nejvíce věcmi. Za trendové záležitosti ale zbytečně neutrácejte.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies