Numerologie - osobní rok

Numerologie vás zasvětí do tajemství sedmiletých a devítiletých cyklů, určí věk duchovní dospělosti, zkoumá osobní roční číslo, osobní měsíc i den. Tentokrát se dozvíte, co vás od vašich dalších narozenin čeká...

Roh zničené knihy

Spočítejte si v numerologii osobní rok

Spočítejte jednotlivé číslice roku, který Vás zajímá: 2 + 0 + 0 + 6 = 8. Přičtěte k vašemu životnímu číslu. Potom spočítejte jednotlivé číslice výsledků až dosáhnete čísla od 1 do 9.

Pamatujte, že váš osobní rok začíná platit až ode dne narozenin daného roku do dne narozenin následujícího roku.

Numerologie - osobní rok znáte

Charakteristiky numerologie a osobního roku

Osobní rok s číslem 1

Jedničkou vše začíná. Je to v numerologii počátek devítlitého cyklu, který položí základy. Je to čas nových aktivit, nových myšlenek. Přináší určité vzrušení z nepoznaného. V jedničce si objasněte, co je pro vás důležité a zaměřte se na novou činnost a úmysly.

Osobní rok s číslem 2

Rok vyvíjející vše, co jste v předešlém roku započali. Není to v numerologii vhodný čas k násilnému postupu vzhůru. Spíše vyčkávejte v pozadí všech událostí. Budujte vztahy, postavení. V budoucnosti vytvořené kontakty ve dvojce bezpochyby oceníte. Vhodná je spolupráce.

Osobní rok s číslem 3

Rok přátelství, utužování vztahů i nových lásek. Společenský postup na všech frontách a tvořivý úspěch. Trojka je v numerologii šťastný rok, který přinese vzkvět nových i starých přátelství a pravděpodobně i novou lásku. Máte-li partnera, dávejte pozor na nevěru!

Osobní rok s číslem 4

Osobní rok a číslo 4 je rokem práce a námahy. Úspěch se v tomto roce dostaví jen pomalu, ale jistě. Je to rok, kdy se musíte dát na disciplínu, práci a odložit stranou své záliby. Vyplatí se to.

Osobní rok s číslem 5

Pětka je rok změn. Svobodu opravdu pocítíte. Budete volní jako nikdy předtím! Dosáhnete vzrůstu, rozšíří se vám obzory. Je to rok dobrodružství, odvahy a extrémů. Možná najdete nové zaměstnání, nové přátele, možná se přestěhujete. Navíc na vše se budete dívat s nadhledem a budete si prostě užívat! Těšte se!

Osobní rok s číslem 6

Rodina, domov a zodpovědnost. Rok 6 vás zavede mezi vaše bližní. Vyvolá ve vás lásku, obětavost a soulad s domovem. Osobní rok s číslem 6 je i rokem, kdy často pomýšlí ženy na těhotenství a touží mít rodinu pěkně pohromadě. Rok starostlivosti.

Osobní rok s číslem 7

Čas na samotu a přemýšlení. Budete cítit potřebu být sami, dát si život do pořádku a popřemýšlet, co dál. Rok vyčkávání příležitostí, ne pro akce. Buďte v pozadí, přijde vaše chvíle.

Osobní rok s číslem 8

Rok 8 - mocný rok po finační stránce. Dosažení materiálního zisku, vysoké ambice umožní kroky vpřed. Rok příležitostí, činnosti a správných rozhodnutí.

Osobní rok s číslem 9

Osobní rok v numerologii - devítka je rokem posledním před novým cyklem. Čas přemýšlení a vzájemné pomoci. Rok ukončení projektů a zhodnocení předešlých roků. Příprava na nový devítiletý cyklus a nové začátky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies