Numerologie - čísla předurčují osud (1—5)

I slavní lidé mají svá životní čísla. V numerologii je až neuvěřitelné, jak charakteristiky osob a životních čísel sedí. Napoleon Bonaparte byl jasná numerologická jednička, královna Viktorie zase ukázková trojka. Více zde...

Mladý kluk

Numerologie - i slavní lidé mají svá čísla

Slavní lidé s životním číslem 1

Napoleon Bonaparte - narozen 15. 8. 1769 = 37 = 1

Zářivý příklad životní čísla 1. Navíc číslo součtu je 37, což je číslo osudu a životních zkoušek. Napoleon vzešel z chudých a s velkým úsilím si získal slávu. Ovšem jedničky v numerologii mají často svou ctižádost obrácenou do sebe - příčina jeho zkázy (touha mít stále víc a víc).

Slavní lidé s životním číslem 2

Allan Edgar Poe - narozen 10. 1. 1809 = 20 = 2

Poe a jeho nejistota. Poeho vibrační číslo 2 stále narušovalo jeh úsilí o sjednocení a harmonii. Poe díky vibracím životního čísla 2 a numerologii žil čas v přepychu a následně v chudobě. Byl schopný a velmi nadaný, ale nejistá dvojka jej nepodpořila.

Slavní lidé s životním číslem 3

Královna Viktorie - narozena 24. 5. 1819 = 30 = 3

V celém životě královny Viktorie můžete vidět projevující se vliv čísla 3. Vláda královny Viktorie byla harmonická, znamenala pokrok. Pro královnu Viktorii nebyly důležité ohromné materiální zisky.

Slavní lidé s životním číslem 4

Mark Twain - narozen 30. 11. 1835 = 22 = 4

Mark Twain se proslavil svou dokonalou znalostí lidské povahy. Díky životní čtyřce byl upřímný, znám svou praktičností a logikou, charakteristickou pro všechny čtyřky v numerologii.

Slavní lidé s životním číslem 5

Napoleon III. - narozen 20. 4. 1808 = 23 = 5

Dobrodruh. Státní převrat vynesl Napoleona na císařský trůn. Jeho náhlý pád a dobrodružný život přináší v numerologii právě životní číslo 5.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies