Novinka – svítící golfové míčky

Pokud jste vášnivými milovníky golfu a mrzí vás, že jej nemůžete hrát i po setmění, máme pro vás skvělou novinku – pořiďte si svítící golfové míčky, které vám umožní věnovat se vašemu koníčku, kdykoliv jen budete chtít!
Golfový míček na hřišti

Golf – oblíbená hra mužů i žen

Golf je sport, který přináší nejen zábavu, ale také fyzické a psychické uvolnění. Mohou ho navíc provozovat i lidé, kteří mají menší zdravotní problémy například s páteří, protože golf je na pohyb velmi nenáročný, a můžete si u něj zvolit vlastní tempo, které vám bude nejlépe vyhovovat.

Svítící golfové míčky

Svítící golfové míčky jsou skvělou novinkou, která jistě nadchne každého golfistu. S barevnými svítícími míčky můžete hrát vaši oblíbenou hru třeba i po západu slunce nebo při velmi špatné viditelnosti a nemusíte se obávat, že byste je pak nenašli.

Jak fungují svítící golfové míčky?

Barevné svítící golfové míčky v sobě mají zabudovanou baterii, která vydrží až padesát hodin. Míček se rozsvítí úderem holí a svítí celých pět minut. Jeden tento míček tedy přibližně snese okolo šesti set úderů.

Barevné varianty svítících golfových míčků

Zatím jsou k dostání jen v několika málo barvách, zvlášť oblíbenými jsou barvy zelená a žlutá, pořídit si je ale můžete také v červeném nebo oranžovém odstínu.

Svítící golfové míčky – kolik stojí?

Míčky jsou standardní velikosti, takže ztratí-li po čase svou původní funkci, můžete je i nadále používat jako klasické golfové míčky. Prodávají se v sadě po dvou kusech, přičemž jeden kus vás vyjde na tři sta korun.

 

Historie velikonočních vajíček

Oblečení z moiry - ideální nejen na sport

Sudoku - oblíbená hra současnosti

Cviky pro dobrou paměť

Mladistvý look - toužíte omládnout?

Kalendář a jeho historie

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies