Nevěra

Většina lidí, kteří o nevěře slyšeli nebo se stali její součástí, hovoří o pocitech ublížení, beznaděje, zrady, bolesti apod. Už jen podezření na nevěru vyvolává tyto pocity.
Žena s namalovanými rty

Podezření z nevěry

Podezírání z nevěry, často vychází z dlouhodobé nejistoty a pocitu, že partner svou druhou polovičku dostatečně neuspokojuje, ale i z náhlé změny chování (pozdní příchody z práce, odmítání sexuálního života, časté chození s přáteli aj.). Přitom se ještě nejedná o žádný důkaz nevěry. Pokud tyto pochybnosti trvají delší dobu, stává se z nich každodenní trápení. V takovém případě je dobré si s partnerem, který je v podezření, promluvit o svých pocitech a vše v klidu probrat, aniž bychom ho obviňovali.

Potvrzeno: Byla to nevěra

Stává se, že podezírání z nevěry bylo oprávněné. Potom podvedený partner má pocity velké zrady, smutku, zklamání, bojí se ztráty, neví co bude dál. V afektu partnera vyhodí, balí si kufry, vezme si sebou děti apod.

Usmíření

V usmíření věří pouze 11% žen a 28% mužů a to v případech pouze banálních. Pokud jde však do tuhého, odmítají jak ženy, tak muži odpustit cokoliv.

Závěrem

Lidé svou nevěru omlouvají tím, že svému partnerovi, kterého milují, nijak neuškodili. Vždyť šlo jen o fyzický akt, který nemá s city vůbec nic společného. Mnoho nevěrníků také zastává názor: „Co oči nevidí, to srdce nebolí“.

Další příbuzné články - sex a erotika

Seznámení - jak najít toho pravého/tu pravou

Penis a jeho velikost

Erotická masáž

Sex v těhotenství

Symptomy těhotenství

Šestinedělí - puerperium

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies