Netradiční místa k prvnímu setkání – buďte originální!

Chystáte se na první schůzku a chcete vámi zvolený protějšek oslovit co nejoriginálněji? Pokud ano, rozhodně zapomeňte na klasické místa jako je park, restaurace či kavárna…Existují i jiná, mnohem zajímavější místa…
Dvojice držící se za ruce

Tradiční místa pro první rande – klasikou nic nezkazíte…

Pokud patříte mezi ty, kteří raději dávají přednost klasice (kavárna, čajovna, restaurace, kino, park), tak na tom není nic špatného. Přece jenom klasika, je klasika. Pokud však chcete být originálnější, vymyslete si netradiční místo, kde pozvete svůj protějšek.

 

Čím originálnější místo to bude, tím více můžete na dotyčného a nebo dotyčnou zapůsobit. Nezapomeňte také na to, že důležitou roli hraje jak váš zevnějšek (oblečení, účes, parfém), tak také to, jak mluvíte (intonace, vhodné témata, řeč těla).

Než půjdete na první schůzku zjistěte si o svém protějšku co nejvíce!

Pokud chcete opravdu zapůsobit, zjistěte si o svém protějšku co nejvíce, hlavně to, co dělá nejraději. Má dotyčná nebo dotyčný rád fotbal? Pokud ano, volba je jasná – první schůzka na fotbalovém stadionu určitě zapůsobí.

 

Je dotyčný a nebo dotyčná milovníkem turistiky všech podob? Pokud ano, můžete zvolit jako místo pro první schůzku právě nějakou zajímavou zříceninu a nebo zámek ve vašem okolí.

 

Pokud si opravdu o osobě, kterou chcete zaujmout, zjistíte co nejvíce informací, výběr originálního místa nebude žádný problém.

Zoologická zahrada – pro milovníky přírody

Pokud váš protějšek má rád zábavu a také zvířata, tak rozhodně navštivte zoologickou zahradu. Ovšem je zapotřebí si schůzku naplánovat tak, aby vám vyšlo pěkné počasí. Pokud bude pršet, tak procházka v zoologické zahradě určitě na váš protějšek nezapůsobí.

Hvězdárna – pro romantické duše

Pro romantické duše může být dobrou volbou právě hvězdárna. Společné chvíle konverzace strávené při sledování noční oblohy poseté hvězdami může být to pravé ořechové. Pokud tedy patříte mezi romantiky, směle do toho!

Další zajímavé články z rubriky pro ženy a muže

Test - jaký je váš charakter?

Vztah na dálku

Sebeobrana - jak se ubránit před napadením?

Co muži nenášejí na ženách?

Hudební vkus odhalí vaši osobnost

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies