Netradiční letní obuv pro ženy

Každá žena chce vypadat skvěle, a to za každé situace. Pomalu se k nám blíží horké, letní dny, a tak je načase pořídit si trendy boty, které budou zároveň netradiční, a každý vám je bude závidět!
Růžové dřeváky na podpatku

Móda a trendy si žádají oběti

Módní trendy jsou neúprosné, a abychom je mohli dodržovat, musíme k tomu vynaložit spoustu úsilí. Někdy nás to stojí až přílišnou námahu, výsledek vám však může každý závidět. Každý z nás je osobnost, ke které se hodí určitý styl oblékání, kterým dáváme najevo, čím jsme a jací jsme.

Letní originální boty pro ženy

Aby váš outfit byl dokonalý, potřebujete k němu také dokonalé boty. V dnešní době obuvnictví produkuje tak široký sortiment zboží, že si musí vybrat každý zákazník. Proč si ale vybírat klasické, nezajímavé boty, když můžeme mít ty nejmodernější a nejoriginálnější? A jak ty pravé botky pro vás poznáte?

Trendy design

Nemusíte se vzdávat stylu, který se vám líbí. Design je důležitý, ale především je důležité také vaše pohodlí a dobrý pocit. Když pomineme design, mezi nejvíce netradiční boty letošní sezóny patří různobarevné baleríny, které jsou úplně nejlepší, pokud je na nich změť nejrůznějších potisků a vzorů. Takové botky si ale samozřejmě pořídit nemůžete, pokud jste zvyklí chodit v třeba v kostýmku…

 

Dalším skvělým typem letní obuvi jsou boty s nízkými, širokými podpatky. Úzké a dlouhé podpatky už se nenosí… A jestliže chcete být naprosto originální, pořiďte si boty s takzvaným „obráceným podpatkem „, které ovšem bude lahůdkou sehnat. Jsou módním hitem především v Americe a k nám ještě bohužel nedorazily. Přesto si můžete podobné botky pořídit na internetových stránkách nejrůznějších e-shopů.

Boty prozradí nejen styl

Nezapomeňte, že výběrem bot odhalujete svůj módní vkus a také to, jací jste. Barva i tvar, to vše ukazuje na vaši osobnost…

 

Náušnice podle tvaru obličeje

Je jaro - odhalte dekolt

Šokující móda na královském dvoře ve Versailles

Trendy líčení a účesy na léto 2008

Prodlužování a zhušťování vlasů

Permanentní styling vlasů

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies