Nestyďte se před svým partnerem…

Komplexy z pohledu na své nahé tělo má téměř polovina z nás, ovšem zcela zbytečně! Proč bychom se měli stydět za něco tak přirozeného jako je nahé lidské tělo? Nazí se rodíme všichni, bez rozdílu...
Ruce rozepínající kalhoty

Stydíte se nazí? Nahota je přece přirozená!

Ženy, které přijímají své tělo takové, jaké je, jsou uvolněnější, odvážnější a přitažlivější. Pokuste se odhalit roušku zábran a procházejte se doma občas nazí. Proč bychom se měli stydět za něco tak přirozeného jako je nahé lidské tělo? Nazí se rodíme všichni, bez rozdílu.

Řekněte svému partnerovi co vás uspokojuje…

Sex je určitě krásná věc, ale co když mají oba partneři malou fantazii a pořád zůstávají u jedné a té samé sexuální polohy? Je třeba vyzkoušet i něco nového. Přece nechcete, aby vaše milování upadlo do stereotypu…

 

Pokud chcete svůj sexuální život oživit, můžete se například zkusit nahrát při aktu na videokameru (nebo například nafotit erotické fotky). Trocha adrenalinu dodá vašemu sexu novou energii.

Přizvěte si do postele erotické pomůcky…

Zdají se vám erotické pomůcky příliš extravagantní a nebo intimní na to, abyste jej před svým partnerem/partnerkou používal/a? Omyl! Erotické pomůcky dokáží skvěle obohatit váš sexuální život. Užít si můžete oba! Odhoďte stud a oddejte se svým sexuálním touhám.

Zajímá vás, které erotické pomůcky jsou neoblíbenější?

Nejoblíbenější erotické pomůcky pro muže

Mezi oblíbené erotické pomůcky pro muže patří např. vibrační kroužek, který dokáže přivodit silné vzrušení nebo i orgasmus.

Nejoblíbenější erotické pomůcky pro ženy

Mezi nejoblíbenější ženské erotické pomůcky patří bezpochyby vibrátory a Venušiny kuličky.

Další sexy tipy

Masáž penisu

Svádění ve vztahu

Vibrátory – výběr a nákup

Španělské mušky – afrodisiakum

Masturbace – znáte všechny techniky?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies