Nesprávné fungování lymfatického systému

http://trizones.cz/Únava, nateklé nohy a ruce a oslabený organismus  - to jsou známky potíží lymfatického systému. Pokud se cítíte nateklí a unavení, měli byste zbystřit. Váš lymfatický systém je zanesený a potřebuje očistit.

Neozen

K pročištění lymfy v celém těle existuje přírodní produkt, který navíc díky svému zcela přírodnímu složení zbaví tělo nejen toxických látek, ale také vnitřních parazitů.  Jedná se o komplexní očistnou kúru TRIZONES, jejíž složení je receptem bylinkářek.

Lymfa je mimocévní tekutina, která se vyskytuje v našich tkáních mimo klasický cévní systém. Úkolem lymfy je odvádět z těla škodlivé látky. Pokud je lymfatický systém narušen, hromadí se škodliviny v uzlinách a způsobují problémy. V poslední letech přibývá stále více lidí, kteří mají problémy s lymfatickým systémem. Je to způsobeno sedavým zaměstnáním a také nedostatkem pohybu.


TRIZONES pomohl a pomáhá lidem, kteří jsou často unaveni, mají nateklé končetiny a oslabenou imunitu. „Do doby než jsem se setkala s touto očistnou kúrou, jsem byla odkázána na manuální lymfodrenáže, přístrojovou terapii a cvičení, převážně v nemocnici nebo u soukromých fyzioterapeutů, což mě zatěžovalo, jak časově, tak finančně. Letos v létě jsem poprvé vyzkoušela tuto přírodní kúru a už během užívání první fáze došlo ke snížení projevů otoku na noze na minimum a výraznému zlepšení funkce lymfatického systému. Při pokračování kúry jsem kromě zlepšení funkce lymfatického sytému pociťovala i zmenšení únavy,“ popisuje svoji zkušenost Jana Janoušková.

 

Podle lékařů jste zdraví, ale přesto se necítíte dobře?


Přírodní kúra, která vyčistí tělo a nastartuje organismus, je zvláště vhodná na podzim a na jaro. Lidský organismus je nutné nejdříve dokonale očistit, zbavit jej všech parazitů a toxických bakterií a zároveň obnovit střevní mikroflóru kvalitními probiotiky. Poté je potřeba upravit metabolismus. Třetím krokem je pročištění lymfatického systému, v této fázi dochází k odvodu přebytečné vody a postupného odstraňování otoků. Vnitřní projevy těla výrazně ovlivňují náš život. Narušené vnitřní prostředí způsobuje ztrátu harmonie a rovnováhy a vede i únavě a oslabení. Naučili jsme se reagovat na vnější projevy a to, co nevidíme, jako by neexistovalo. Z lékařského hlediska tak může být člověk zdravý, přesto se necítí dobře. Pokud trpíte bolestmi hlavy, kloubů a svalů, jste často unaveni a bez nálady, máte nateklé nohy a potíže s ekzémy a alergiemi, měli byste se zaměřit na řešení příčiny. TRIZONES je sestaven tak, aby pomohl nenásilně vyčistit střeva, poté je vyživit a upravit metabolismus v těle. V další fázi pak dochází k čištění lymfatického systému, který zodpovídá za imunitní systém.  TRIZONES je zcela nový a komplexní přírodní produkt, který ve třech krocích pomáhá a chrání před civilizačními chorobami.

 

O přírodní kúře si přečtete zde: http://trizones.cz/ 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.4 Počet: 12 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies