Nejlevnější motorky v Ostravě

Motoobchod Mruzek - Sprint nabízí nové motocykly a čtyřkolky až o 30% levněji než oficiální dovozce. To vše s plnou dvouletou zárukou a vlastním servisem. V Mruzek - Sprint v Ostravě vám nabídnou i možnost koupě motocyklu na splátky.

Dvě odlišné motorky

Motosalón Mruzek - Sprint spol.s.r.o. funguje od roku 1997 díky Ing. Jiřímu Mrůzkovi. Prodej a servis motocyklů Mruzek - Sprint byl ve vlastním objektu v Ostravě - Kunčičkách zahájen od roku 1998, kdy se začaly prodávat nové motocykly Suzuki. O rok později byl prodej rozšířen o motocykly Aprilia a v roce 2006 vám motosalon Mruzek - Sprint nabízí i čtyřkolky japonských výrobců.

 

Mruzek - Sprint nabízí skvělé ceny motorek

Letošním rokem změnil motosalón Mruzek - Sprint dodavatele motocyklů a na prodejně jsou vám schopni nabídnout ceny na všechny nové motocykly a čtyřkolky minimálně o 10% nižší než jsou od oficiálního dovozce.
Dovoz nových motocyklů ze zahraničí přes Mruzek - Sprint má naprosto stejné záruky jako slibuje oficiální dovozce.

Motocykly

  • Suzuki
  • Aprilia

Čtyřkolky

  • Suzuki
  • Aprilia
  • Honda
  • Kawasaki

Samozřejmostí je plná dvouletá záruka, vlastní servis a distribuce náhradních dílů na veškeré motocykly.
Pokud váš vybraný model motorky nebude přímo na prodejně, Mruzek - Sprint vám jej do týdne po objednání zajistí - stačí jen na prodejně složit zálohu.

Motorky u Mruzek - Sprint na splátky

Nemáte-li finanční hotovost, můžete si nový motocykl či čtyřkolku pořídit i na splátky. Mruzek - Sprint spolupracuje s leasingovými společnostmi CAC a ČSOB leasing.

Jarní slevy motorek SUZUKI

Chcete si pořídit novou motorku co nejlevněji? Určitě navštivte motosalón Mruzek - Sprint. Nyní vám nabídnou modely Suzuki i Aprilia roku 2006 za skvělé ceny a vybrané modely Suzuki roku 2005 vám nabídnou s mimořádnou jarní slevou!

 

Mruzek - Sprint motorkám rozumí

Na prodejně Mruzek - Sprint najdete nejen nové motorky, ale také moto - příslušenství, přilby a budete moci nahlédnout do aktuálního katalogu. Přímo na prodejně se vám bude věnovat pan Macháček.

 

 

Servis motorek u Mruzek - Sprint

Včetně prodeje se Mruzek - Sprint zabývá i servisem strojů Suzuki a Aprilia a vaše motorka bude v dobrých rukou pana Svobody, který má servis na starosti.
 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies