Nejlépe placená zaměstnání

Ptáte se, jaká jsou nejlépe placená zaměstnání? V dnešním článku jsme si pro vás připravili malý průzkum, ze kterého se dozvíte, která zaměstnání jsou po finanční stránce skutečně lukrativní.
Muž s rukama na notebooku

Lidé a práce

Lidé si hledají své zaměstnání podle dosaženého vzdělání, dosavadní praxe, jejich zkušeností a dovedností a mnoha dalších faktorů, které budoucí zaměstnání mohou ovlivňovat. Nejlépe placená zaměstnání však neznamenají pouze to, ale také léta dřiny nebo nadměrně vysoký intelekt. Pojďme se podívat na nejlépe placená zaměstnání, a co vlastně vše obnášejí.

Zaměstnání snů

5. místo – pilot

Profese pilota je velmi náročná. Získání pilotního průkazu trvá mnoho let a stojí obrovský finanční obnos. Navíc je potřeba perfektní fyzické kondice. Za ta léta odříkání se to však nakonec vyplatí.

4. místo – programátor

Průměrný programátor si dokáže vydělat finanční obnos, který je mnohem vyšší než udávaná průměrná mzda. Pokud je programátor trochu šikovnější, dokáže si přijít na několik desítek tisíc korun. Co k tomuto zaměstnání potřebujete? Rozhodně intelekt a roky strávené nad odbornou literaturou.

3. místo – lékař

Dobrý lékař musí mít nejen odborné komplikované vzdělání, ale také empatii a nesmí chybět ani pracovitost a mnoho dalších důležitých vlastností a schopností. Zatímco lékaři u nás si v průměru přijdou na několik desítek tisíc korun, v zahraničí si dobrý lékař vydělá měsíčně i několik set tisíc korun.

2. místo – politik

Práci politika mohou vykonávat pouze lidé, kteří mají vysoký intelekt, perfektní komunikační schopnosti a také skvělý všeobecný přehled.

1. místo – ředitel

Výborný ředitel známé a uznávané společnosti si může vydělat skutečně závratné finanční obnosy, to ovšem záleží na mnoha aspektech. Dobrý ředitel musí být nejen chytrý, ale také spravedlivý, pracovitý a vzdělaný. Ti nejúspěšnější ředitelé nemají problém si za pouhý měsíc pořídit nový automobil. Pokud mluvíme o zahraničí, za měsíc si klidně postaví novou vilu!

Práce a kariéra - další články

Práce - životopis o vás mnohé napoví

Příprava na psychotesty

10 nejzajímavějších povolání

Chytře na IQ test

Móda do práce

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies