Nejčastější mužské lži

O tom, že muži lžou, není vůbec pochyb. Někdy jsou jejich lži milosrdné, v jiných případech zase lžou tak, že se jim „práší“ od pusy (obrazně řečeno). Často také místo pravdy raději použijí polopravdu a nebo mlžení. Zajímá Vás, v jakých situacích a také proč muži nejčastěji lžou?

Žena objímající muže

Statistiky mluví jasně

Britská studie ukázala, že muži denně lžou až třikrát častěji, než ženy. Odborníci z britského Science Museum tvrdí, že každý muž ročně řekne v průměru 1 092 lží, zatímco průměrná žena jen 728. Zajímavé je také zjištění, že muži a ženy lžou z jiného důvodu. Zatímco muži lžou proto, aby vypadali jako „borci", ženy se snaží svou lží uchlácholit okolí a dělat dojem, že je všechno v pořádku, i když není...

„Jdu na jedno"

Už jste někdy viděla, že by váš muž šel do hospody opravdu jen na jedno pivo? Pokud ano, tak to byla světlá vyjímka. Většinou taková návštěva hospody končí u pěti, šesti kousků - v lepším případě. V horším případě si už ani nepamatuje, kolik jich vypil. Když se jej náhodou zeptáte kolik jich měl, tak vám bude tvrdit (i kdyby se sotva udržel na nohách), že toho moc nevypil.

„Sluší ti to"

Můžete mít na sobě i pytel od brambor a stejně řekne, že vám to sluší. Proč to dělá? Opravdu se mu to či ono oblečení na vás líbí? I kdyby ne, stejně vám to neřekne, protože chce mít doma klid. Přeci jen, kdyby váš model zkritizoval, mohlo by se stát, že se na něj naštvete a nebo v horším případě jej vytáhnete na nákupy nového oblečení - a to muži opravdu nemusí...

"Neboj, nikomu to neukážu"

Zpestřujete si své erotické hrátky tím, že se přitom natáčíte na video a nebo se fotíte ve vyzývavých pózách? Pozor na to! I když vám partner slíbí, že to nikomu neukáže, tak počítejte s tím, že se s největší pravděpodobností pochlubí svým kamarádům.

"To byl nejlepší sex mého života"

Stará a otřepaná lež. I když byl sex s vámi průměrný, stejně vám řekne, že byl nejlepší v jeho životě. Chcete vědět důvod, proč to říká? Jen proto, aby i takový sex měl další pokračování. V tomhle se muži a jejich pudy doopravdy nezapřou! Proč tedy nepoužít kompliment, který je nejjednodušší cestou, jak toho dosáhnout...

„Mám rád tvé rodiče"

Každý průměrně inteligentní muž ví alespoň něco málo o úzkých vazbách, které mají ženy ke své rodině. Proto si vždy dostatečně rozmyslí, než začne vaši rodinu pomlouvat. Pokud nemá k vaší rodině žádné výhrady, nemusí to ovšem znamenat, že by chtěl s vašimi příbuznými trávit ještě více času, než musí.

Nejčastější mužské lži - TOP 10

Seznamte se s nejčastějšími mužskými lži:

Tolik jsem toho nevypil.
Nic se neděje, jsem v pohodě.
Neměl jsem signál, proto jsem ti nemohl zavolat.
Nestálo to moc.
Jsem na cestě.
Jsem v zácpě.
Ne, tvůj zadek nevypadá tak velký.
Promiň, nestihl jsem tvůj hovor.
Zhubla jsi.
To jsem si přesně přál, to jsem vždycky chtěl.

Muži a domácí práce - jde to dohromady?

Muži ze seznamky - kterým se raději vyhnout?

Jak poznat, že bude partner dobrým otcem

Seznámení přes internet, aneb v čem muži nejčastěji lžou?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies