Nehty jsou ozdobou každé ženy

Upravené nehty jsou ozdobou každé ženy. Je důležité o své nehty pečovat, bohužel přírodní nehty toho moc nevydrží. Proto není na škodu nechat si udělat nehty umělé, které jsou mnohem odolnější.

Dlouhé nehty na rukou

Správná péče o nehty

I moderní žena se často musí otáčet okolo plotny a uklízet. V práci nebo na veřejnosti ale musí vypadat vždy perfektně, a to se týče i nehtů. Péče o přirozené nehty je velmi složitá, zdlouhavá a navíc je velké riziko, že se vám nehet bude lámat nebo třepit.

Pak je nejlepší řešení nechat si udělat umělé nehty odborníkem v profesionálně vybaveném kosmetickém salonu, které vás sice vyjdou kapánek dráž, ale můžete se spolehnout, že budou daleko odolnější, než ty vaše.

Umělé akrylové nehty

Nejhojněji využívanou technikou je aplikace akrylových nehtů, které jsou nenáročné na údržbu. Celý proces trvá jen několik desítek minut a vy se pak můžete těšit z krásných nehtů, které vám vydrží až několik týdnů.

Akrylové nehty – aplikace a doplňování

Akrylové nehty se aplikují na vaše vlastní nehty a pomocí speciálního liquidu, který se míchá s akrylovým práškem. Smícháním vznikne hmota, kterou lze po krátkou dobu tvarovat. Ihned po aplikaci začne směs tvrdnout, proto není potřeba UV lampy.

Aby akrylové nehty zůstaly pořád krásné, je nutné je po cca 3 až 4 týdnech chodit doplňovat. Takový proces trvá pár minut a zaplatíte za něj většinou pouhých 200 korun.

Kolik stojí kvalitní akrylové nehty?

S nehty není radno si zahrávat, proto si je nechejte udělat přímo u odborníka v renomovaném studiu. Existuje mnoho amatérů, kteří vám sice umělé nehty udělají, ale za pár dní zjistíte, že se lámou nebo vypadají hrozně. V horším případě vám nesprávná aplikace může způsobit různé záněty a plísně.

Akrylové nehty v nehtovém studiu vás vyjdou průměrně na 600 korun. Ceny jsou velmi rozlišné podle toho, jaký salón zvolíte, a jestli se na nehtovou modeláž přímo specializuje.

Akryl vs gel

Přestože si ještě stále spousta žen nechává modelovat gelové nehty, je to již menšina. Výhod akrylových nehtů je totiž opravdu mnoho. Akrylové nehty jsou pevnější, a proto také déle vydrží, navíc se  při aplikaci nepoužívá UV lampa, která může při vytvrzování gelových nehtů působit velmi nepříjemnou bolest. Vlastní nehty není třeba při aplikaci akrylového potažení tolik brousit, proto, když se rozhodnete nehty sundat, nemáte je tolik zničené jako po gelu. Nevýhodou akrylových nehtů je specifický zápach při aplikaci, po zatvrdnutí zmizí. Pokud tedy obětujete několik minut na čerstvém vzduchu, odměnou vám budou krásné a pevné nehty. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies