Na Moravu za netradičními zážitky

Plánujete výlet nebo dovolenou na Moravě? Kromě krásné přírody, vinic a vinných sklípků, zařaďte do programu i nějaký netradiční zážitek, který udělá vaši dovolenou nezapomenutelnou. Vybrali jsme pro vás několik tipů na zážitky relaxační i adrenalinové, které všechny najdete v nabídce zážitkové agentury ESENNCE.cz.

Rodina

 

Koupel v pivu v Olomouci

 

Pivní lázně můžete v Moravském kraji navštívit hned na několika místech. Oblíbeným cílem pivních fanoušků je např. Rožnov pod Radhoštěm nebo Štramberk. A konečně se dočkali i Olomoučtí. Místní wellness hotel nabízí tradiční pivní lázně Olomouc se značkou Bier SPA BBB (Bier Bottich Bad), která je rozšířena po celé Evropě. Užijete si finskou saunu a vířivku, blahodárnou koupel v lázni s pivními přísadami, relaxaci na slámovém lůžku a to vše doplněné neomezenou konzumací točeného piva.

 

 

Brněnská přehrada z vrtulníku


Netradiční pohled z výšky na Brno a okolí vám poskytne výhled z okénka vrtulníku Robinson 44. Do vrtulníku se vejdou až 3 pasažéři + pilot, můžete tak vzít na netradiční výlet kamarády nebo rodinu. Prohlédnete si střechy města Brna, závodní okruh, kde se pořádá Velká cena a hlavně Brněnskou přehradu, nad kterou je let situován.

 

 

Vodní adrenalin na Dalešické přehradě


V teplém počasí se to na Dalešické přehradě jen hemží nejrůznějšími sportovními nadšenci. Mezi loděmi, čluny s vodními lyžaři, kajaky a plachetnicemi ale jeden sport na první pohled vyniká. Jedná se o flyboarding, neuvěřitelný sport, který ovládl české vodní plochy před několika lety. Flyboardista doslova létá nad vodní hladinou. Pomáhají mu k tomu vodní trysky, které má upevněny na speciálních botách. To nestačí vidět, to musíte zažít!

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies