Módní trendy jara 2008

Jaro už nám pomalu klepe na dveře a mnoho z nás určitě už teď zajímá, jaké oblečení bude letošní jaro 2008 v módě. Nebudeme Vás dlouho napínat a prozradíme Vám, jaké letos budou žhavé novinky v oblasti oblékání a také líčení.
Svetříky v několika barvách

Pestré barvy budou opět v módě

Letošní jarní trendy v oblasti módy budou ve znamení pestrých barev, kde hlavní inspirací nových kolekcí by měl být páv. Páv je elegantní a okouzlující živočich, který oslňuje svým barevným chvostem a proto i jarní kolekce módních návrhářů takové jsou. Barevné šílenství odkazuje na hippie módu a také na 60. a 70. léta, kdy bylo všechno dovoleno.

 

Zapomeňte na černou a šedou šedou barvu, které ovládly zimní sezónu. Svůj jarní šatník nechte rozkvést nejlépe ve fuchsiové, ostře růžové, pomerančové, purpurové nebo jasně červené barvě. Připomeňme si základní pravidlo letošní jarní sezóny 2008: o co je výraznější barva, o to méně složitý střih. Co se týče doplňků, těch v tuto sezónu noste co nejméně.

Trendy jarní líčení roku 2008

Co se týče trendů v oblasti líčení, bude letošní jaro nejlepší líčení jemné až téměř nevýrazné, protože barva šatů sama o sobě podtrhne rysy ve tváři. Základem je vždy dokonale upravená pleť - zmatněná, lehce natónovaná s mírně zvýrazněnými tvářemi. Oči nalíčené jen velmi decentně, ideální jsou stíny v téměř tělové barvě a stejně tak přirozený dojem budí rty - buď s průhledným leskem, anebo velmi světlou rtěnkou, která neruší celkový dojem z elegatního líčení.

Další módní tipy

Přijímací pohovor - co na sebe?
Velikosti oblečení - všechno je jinak!
Mladistvý look - toužíte omládnout?
Sami sobě návrhářem
Kalhoty pro každou postavu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies