Módní kombinace letošního podzimu

Móda letošního podzimu fandí etnu, ale také skotským kostkám a Divokému západu. Že nevíte, jak z těchto stylů vytvořit kombinaci, v níž byste se cítili dobře? Od toho jsme tady my!

Růžový háčkovaný klobouk na zebrovaném  potahu

Módní styly letošního podzimu

Etno

Letošní podzim nabízí několik zajímavých módních stylů. Za prvé je to etno styl inspirovaný indickými šátky, čínskými nebo mongolskými kroji. Etno vzory najdete na halenkách i šatech – vaše oblečení se tak stává doslova uměleckým dílem. Pokud máte rádi střízlivější vzory, pořiďte si jednoduchou jednobarevnou halenku s výšivkou – i ta bohatě postačí k tomu, abyste byli "in".

Skotské kostky a Divoký západ

Druhým stylem pronikajícím do světa módy je Divoký západ – kostkované halenky a košile, vestičky, džíny "mrkváče" stažené koženým páskem a vysoké kovbojské kozačky. Módní jsou také skotské kostky, a to jak na sukních a kalhotách, tak i na saku, kabelkách a drobných doplňcích.

Pánský styl je stále trendy

Ano, trendy budete i v úzkých kalhotách či džínách s košilí, to vše doplněné vestičkou nebo kravatou. Nebojte se pánského stylu! Hodí se zvláště do práce a tam, kde si přejete utužit sebevědomí a cítit se silná jako chlap.

Romantické květiny

To nejlepší nakonec - ani na podzim se nemusíte vzdát květin. Nechejte rozkvést jakýkoliv kousek svého oblečení – i pouhá kabelka se vzory květin vám bude připomínat léto!

Módní barvy a doplňky podzimního oblečení

Hitem sezóny je šedá v kombinaci s jinými, živými až křiklavými barvami (např. se žlutou, modrou nebo červenou). Ani černobílá kombinace nestárne – oblečení snadno oživíte nějakým výraznějším doplňkem, např. bižuterií rozměrů XXL. Módní jsou také peříčka, kamínky a krajka.

 

Pro extravagantněji smýšlející módní návrháři doporučují lakované boty, nařasené nebo zvlněné materiály a kožené doplňky. Kabelky, pásky, boty, ale i peněženky nebo hodinky z kůží exotických zvířat (zvláště z kůže hada, případně její imitace) jsou opravdu luxusní tečkou na závěr.

Jak být trendy od hlavy až k patě

Stylové pokrývky hlavy

Trendy účesy pro podzim 2008

10 nejžhavějších trendů letošního podzimu

Trendy oblečení pro ženy s širšími boky

Módní inspirace – naučte se kombinovat oblečení

Solární podprsenka – nový módní hit z Japonska

Móda a trendy – věčná džínovina

Boty až na prvním místě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies