Moderní vychytávky do kuchyně

Když se nad tím tak zamyslíte, v kuchyni strávíte za celý život spoustu času. Tak proč byste si ji neupravili podle svých představ. Takové vylepšení “na míru” není jen zbytečnou a drahou záležitostí. Správným zařízením v kuchyni můžete ušetřit hodně času, který pak můžete trávit jinak. Zbude vám tak více času pro rodinu.

Moderní vychytávky do domácnosti

 

Uspořádat všechno v kuchyni tak, aby byla chytrá a funkční, není snadné. Přesto se vše dá vyřešit, tedy téměř vše. Jak si tedy ušetříte práci? Musíte si to zařídit tak, abyste měli vše pěkně po ruce. Proto byste měli využít každý centimetr. Poradíme vám, jak svou kuchyň proměníte v moderní a luxusní oázu, odkud se vám již nebude chtít odcházet.

 

A teď nemáme na mysli vychytávky v podobě šikovných pomůcek k vaření jako jsou vařečky s vyjímatelnými teploměry, vařiče vajec, jogurtovače, výrobníky sushi a další chytré věcičky, se kterými je vaření radost. Máme na mysli poněkud dražší vychytávky, které vám však budou sloužit několik let a které dodají vaši kuchyni nový lesk a šmrnc.

 

Co říkáte na rohový systém zásuvek? Proč byste měli mít rohy nevyužité?

 

Rohy nemusíte využívat jen k odkládání nepoužívaného nádobí a dalšího méně často používaného harampádí. Využijte tento obrovský prostor na maximum. K tomuto účelu šikovně poslouží speciální rohové systémy zásuvek.

 

Jednoduše jim říkáme rohové šuplíky, které jsou většinou řešeny pomocí kovové konstrukce. Po otevření dvířek se pak sama vysune z linky ven, takže máte skutečný přehled, co vlastně všechno v té rohové skříňce máte.

 

Obklady nemají jen chránit zeď při vaření, ale mohou být i zajímavým, estetickým doplňkem

 

Posledním hitem, co se týče kuchyňských obkladů, jsou skleněné obklady. Taková lesklá skleněná deska, kterou si můžete pořídit v mnoha barevných variantách, je z kalného skla, jenž vdechne moderní vzhled každé kuchyni. Nejvíce však vynikne v minimalisticky zařízených kuchyních.

 

Největší výhodou takovýchto obkladů je jejich snadná údržba. Nemají žádné spáry, ve kterých by se mohla držet plíseň a jiné nečistoty. Také se jedná o vysoce odolný materiál, který odolá velkým teplotám i mechanickému poškození.

 

4x ANO pro vestavné spotřebiče

 

  1. Především ušetří spoustu místa. Mikrovlnka už tedy nemusí zabírat čtvrtinu pracovní linky.
  2. Jelikož jsou vestavné spotřebiče energeticky úspornější, ušetříte i za výdaje na energii.
  3. Také jsou méně hlučné. Pokud si například zabudujete do kuchyňské linky pračku, bude tišší než ta, která stojí volně.
  4. Jsou chytře schované v rámci kuchyňské linky, takže bude celkový dojem z kuchyně mnohem lepší. Vše do sebe krásně zapadne.

 

Pamatujte i na dvířka skříněk a na šuplíky

 

Vyberte si taková, která příliš nezasahují do prostoru. Vyklápěcí systém, který otevírá dvířka směrem nahoru, vám nebude nijak vadit při manipulaci s obsahem skříněk. I šuplíky můžete otevírat jiným způsobem. K jejich otevření postačí stlačení, což se hodí, když při vaření máte věčně zapatlané ruce.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies