Moderní stomatologie - zubní implantáty

Téměř všichni z Vás touží po krásném a přitažlivém úsměvu, ale ne každý je obdařen dokonalým chrupem. Je tady však jedno řešení – zubní implantáty, které jsou nejbližší a nejpřirozenější náhradou zubů. A kde si je nechat udělat? Co zkusit moderní zubní ordinaci Astella v Praze.

Úsměv rudých rtů

zubní ordinaceZubní implantáty uměle nahrazují zubní kořen, který je upevněn na čelisti a ve spojení s pilířem tvoří základ pro připevnění nového zubu. Znamená to tedy, že je zakotven podobným způsobem jako zdravý zub. Jedině takto získají zubní implantáty plnou funkčnost, která lze srovnat s původními zuby.

Zubní implantáty – funkce

Zubní implantáty jsou šroubovité podpůrné pilíře, které se zavádí do čelisti a tam se zhruba po 6 – 8 týdnech usadí. Během této doby nejsou zubní implantáty překryty měkkými tkáněmi, proto není potřeba žádný chirurgický zákrok při výstavbě korunky. Zubní implantáty jsou vyráběny z čistého technického titanu. Ten je bez jakýchkoliv obtíží přijímán lidským organismem a nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Zubní implantáty – průběh ošetření

  • Vyšetření a stanovení léčebného plánu
  • Zavedení zubních implantátů
  • Čas pro zahojení
  • Protetická fáze

Zubní implantáty – některé přednostistomatologická ordinace

  • Ušetření zdravého zubního základu
  • Dlouhá životnost
  • Možnost ošetření napevno usazenou zubní protézou (můstky, korunky)
  • Optimální obnovení zubní estetiky
  • Lepší artikulace

Zubní implantáty – péče

Aby zubní implantáty fungovaly tak, jak mají, jsou důležité pravidelné návštěvy a kontroly u zubního lékaře. Dále nedostatečná péče a hygiena o chrup vede k zánětu čelistí a dásní, k uvolnění zubního implantátu a následně k jeho odstranění.

Pokud hledáte profesionální služby v oblasti stomatologie Praha a zubař Praha bude pro vás Astella to pravé. Tady vám zajistí krásný a zdravý úsměv, který zvedne vaše sebevědomí. Všicni víme, jak dokáží zdravé zuby a bezchybný úsměv pozitivně ovlivnit náš život. Navštivte stomatologii Praha a budete odcházet spokojeni se zdravým chrupem a úsměvem na tváři. Právě teď můžete dostat zubní implantáty se slevou až 25%, to za rozhodnutí o spravení zubů a návštěvu stojí!

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies