Modeláž nehtů

Dopřejte si pocit krásných a upravených rukou, bez zlámaných, okousaných a roztřepených nehtů. Nezapomínejte, že ruce jsou vždy a všude vidět a jsou vaší vizitkou, nejen zdraví, ale i čistoty a upravenosti.
Prsty držící zajímavou rostlinu
Pokud vás příroda neobdařila zdravými a krásnými nehty, vy sama se cítíte méněcenná a stydíte se ukazovat své ruce, pak je tady pro vás modeláž nehtů. Vymodelované nehty vypadají zcela přirozeně, neničí vaše nehty a zkrášlují vaše ruce.

Klasická manikúra

Manikúra je základní očištění nehtového lůžka, odstranění kůžiček a jejich změkčení výživným olejíčkem, zkrácení a zapilování nehtu do tvaru. Nehty se mohou lakovat anebo je aplikováno P-shine pro výživu.

Modeláž nehtů UV gelem

Před samotnou modeláží předchází očištění a upravení vlastních nehtů. Po nalepení tipů - umělých nehtů a jejich zapilování se nanáší gel, který se zapéká v tzv. UV lampě. Podle přání zákaznice se nanáší francouzská manikúra bílá nebo barevná. Gelové nehty působí zcela přirozeně a jsou pevné.

Modeláž nehtů uv akrylem

Před samotnou modeláží nehtů předchází opět základní úprava vlastních nehtů. Po nalepení tipů - umělých nehtů a jejich zapilování nanášíme UV akryl, neboli pryskyřici a zapékáme v UV lampě. Akrylové nehty jsou vždy hrubší než gelové. I u této modeláže s akrylem lze provést permanentní francouzskou manikúru. Tento UV akryl nezapáchá.

Potažení přírodního nehtu gelem

Pro ty z vás, které upřednostňujete přírodní nehty, ale nejste spokojené, protože Vám na nich lak vydrží maximálně 2 dny nebo je máte měkké a tenké, je tady potažení nehtů gelem. Tato metoda nehet nepoškozuje a samotný nehet zpevňuje. Pak Vám lak vydrží i 2 týdny a ruka je stále upravená.

A nyní ještě pravidla pro delší či dlouhé nehty:

  • Nerozvazujte uzly a tkaničky bot špičkami nehtů.
  • Krabice a balíčky otevírejte s pomocí nože nebo nůžek, nikoliv pomocí nehtů.
  • Při psaní na klávesnici se dotýkejte kláves bříšky prstů.
  • Pracujete-li s čistícími prostředky a odbarvovači, které nehty vysušují a způsobují jejich křehkost, navlékněte se vždy gumové rukavice!
  • Při navlékání punčoch, držte ukazováček ohnutý dolů vytahujte je vzhůru vnitřní stranou palce. Tím si chráníte nejen nehty, ale také punčochy.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies