Móda a sport

Chodíte běhat v teplákách a vytahaném tričku? Myslíte si, že sport a móda k sobě nepatří? Omyl! Ve slušivém sportovním oblečení se budete cítit lépe a kalorie se tak budou spalovat jedna radost. A možná zaujmete i jiného běžce..

Žena na volejbalovém hřišti s míčem

Sportovní móda

Sportovní móda nemusí být nutně fádní. Nebojte se barev ani doplňků, nezapomínejte na sluneční brýle a vhodnou obuv. Svému stylu přizpůsobte také účes a líčení. Výrazný make-up si nechejte na večer, pro sport je vhodnější přirozené líčení.

Móda a turistika

Na výlet je důležitá především pohodlná obuv. Vlasy můžete stáhnout do copu, který se bude ladně pohupovat v kšiltovce, nebo je pirátsky svázejte šátkem. Tričko a kalhoty vylaďte do podobných barev. Nejideálnější jsou kalhoty ke kolenům.

Móda a cyklistika

Na kole se nejlépe budete cítit v cyklokompletu, který se skládá z prodyšného dresu a třičtvrťových kalhot. Volte rychleschnoucí ponožky a pohodlnou pevnou obuv.
Ke sportovní módě samozřejmě patří i kšiltovky, případně bekovky - s výběrem vám poradíme v příslušném článku.

Móda a aerobic

Při aerobicu se pořádně zapotíte, proto volte oděv z přírodního materiálu, který rychle saje pot. Pohodlné a moderní jsou sportovní elastické legíny a tílko nebo top se všitou podprsenkou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies