Mladistvý look - toužíte omládnout?

Chcete být moderní a vkusná zároveň? Je vám něco přes dvacet nebo se váš věk blíží k padesátce? V každém věku se můžete hezky oblékat. Chce to jen vědět pár základů, jak na to. Pro mladistvý vzhled nestačí jen mít skříň plnou módních kousků...

Věšáky s barevným oblečením

Mladistvý vzhled zajistí džíny

Pravým elixírem mládí jsou džíny. Pořiďte si několik střihů a máte vyhráno. Džíny jsou moderní, pohodlné a existují střihy pro každou postavu. Dokáží vám ubrat pár let a využít je můžete ve volnějších dnech i při slavnostních příležitostech. Stačí zvolit vhodnou kombinaci. Perfektně padnoucí černá či bílá košile, decentní šperky a tenisky nahraďte lodičkami. Pokud se přecejen v džínách necítíte dobře, náhradou jsou černé kalhoty, které vám dokonale padnou a zakryjí i nežádoucí nedostatky. Umíte dokonale kombinovat boty a kalhoty? Hodí se džíny ke všem typům bot? Více v článku zde...
Volíte-li černé kalhoty, využijte kontrastní barvy na doplňcích. Nemusíte se bát mírné extravagance, i když vám není zrovna dvacet.

Minisukně - look pouze pro odvážné

Minisukně jsou sice trendy, ale buďte sama k sobě soudná. Můžete mít výstavní nohy, ale podmínkou je, abyste se i v pokročilejším věku v minisukni cítila dobře. Minisukní hlásáte do světa: „Všímejte si mě”. Jednoduše víte, jak na muže! Vaše vystupování musí být i v minisukni přirozené, ne křečovité. Pokud se neuhlídáte, volte lepší variantu - sukni v délce těsně nad kolena. Nežádoucí léta srazíte kombinací jemných, pastelových barev a nohy i v této variantě ukážete světu. K tomu trendy krátké sáčko a doplňky v přírodních tónech. Budete nepřehlédnutelná a přitom přirozeně sexy.

Mladistvý vzhled ≠ trendy školačka

Nedělejte zásadní chybu. Nenoste oblečení, které má své místo ve skříni již pěknou řádku let. Mladistvý vzhled si tím neuchováte. Oblečení z dob dávno minulých nechte ve skříni nebo jej věnujte nenáročným kamarádkám. Nechte si jen pár základních kousků (ty nejoblíbenější, které prostě nemůžete vyhodit) a ty směle kombinujte s novějšími. Poraďte s módními trendy i svému protějšku.
Při oblékání volte zlatou střední cestu, nepodléhejte všem módním trendům, nechtějte být za každou cenu in. Vy sama zákonitě víte, zda-li jste kalhotový typ, který bez nohavic nedá ani ránu nebo se cítíte lépe v sukni.
Vyzkoušejte kombinaci barev, pohrajte si doma před zrcadlem a ve volných chvílích najděte ty nej kombinace vašeho šatníku.

Oblékání podle věku / Mladistvý look i v padesátce!

Řiďte se danými pravidly

Je vám něco přes 20

Je-li vám dvacet a víc, můžete si dovolit střídat styly. Výhoda, která vám umožní nakupovat a vynosit prakticky cokoliv. Řiďte se jen svou postavou. Můžete oblékat jak módu ležérně sportovní, tak elegantní. Jednou být za sexy dračici a jindy za nevinného andílka v bílém romantickém modýlku.

Je vám přes 35

Ve věku blížící se ke čtyřicítce už musíte vědět, co vám padne a co ne. Zamilujte se do odlehčených modelů pro všechny typy postav. Vzory na látce užívejte vždy jen na jednom kousku oblečení, ostatní volte jednobarevné, dejte si záležet při výběru materiálů. Volte decentní doplňky, ale při zvláštních příležitostech seberte odvahu a překvapte i něčím odvážnějším. Co třeba vyzkoušet leopardí vzory?

 

Bude vám 50?

Žádná tragédie! I v padesátce se můžete oblékat tak, že se za vámi budou muži otáčet! Vkusně a barevně! Nebojte se nápadných střihů a barevných kombinací. Právě v pokročilejším věku vyniknou barvy jako sytě oranžová v kombinaci s černou. Doplňky v barvě zlata a pěkný model je na světe. Pokud si přecejen nevíte rady, navštivte některý ze salónů zabývajících se barevnou typologií.
 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies