Metabolismus stávkuje? Zrychlete ho!

Tělo se rychle naučí hospodařit i s minimálním energetickým příjmem a pak se hmotnost stabilizuje. Tělu je potřeba dát nový impuls, který ale vyplývá v dokonalém odhalení stravovacích chyb. Vyzkoušejte při hubnutí i nápoje startující metabolismus...

Tři krajíce chleba s mozzarellou a zelenou paprikou

Když metabolismus stávkuje

Vezměte sklenici čerstvé zeleninové šťávy (ze zelí, rajčat, mrkve, celeru, červené řepy a brambor) a přidejte ½ lžičky mořské soli nebo prášku chaluhového popela. Vše dobře zamíchejte a pijte po delší dobu vždy ráno. Nápoj čistí střeva a omlazuje buňky.

Obsah vitamínů, minerálů a enzymů v nápoji vzpruží nárazově žlázový systém a jde skutečně o energetickou injekci, lépe to snad udělají jen lázeňské minerální přípravky a podobné fungující a zároveň přirozené doplňky stravy.

Chyby ve skladbě jídelníčku - metabolismus stávkuje

Většina žen, které si sestaví redukční jídelníček dělá chybu ve skladbě základních živin. Jejich strava je na jedné straně téměř bez tuku a obsahuje spoustu sacharidů. Zastoupení bílkovin bývá mizivé.

Kromě nepříznivých zdravotních dopadů absence bílkovin úbytek svalové tkáně a kostní hmoty je tento způsob výživy často příčinou neúspěchu při redukci hmotnosti.

Jídelníček tohoto typu vede totiž k výkyvům v glykemii (hladina krevních cukrů), chronicky zvýšené hladině inzulínu v krvi a k většímu ukládání energie do tukových zásob. Je tedy lepší jíst sice redukovanou stravu, ale doplňovat ji kvalitními přípravky.

Špatné rozdělení stravy a metabolismus stávkuje

Rozdělení stravy během dne bývá zcela nevhodné. Předsevzetí, že musíte zhubnout vede k vynechání snídaně, k ošizení oběda a k celodennímu dobrovolnému hladovění. V pozdních odpoledních a večerních hodinách začíná období tzv. vlčího hladu - to vede až k nárazovému přejídání.

Hladovkou si metabolismus nabouráte

Hladovky, polohladovky, půsty a další extrémní způsoby stravování nikdy nevedou ke kýženému výsledku a naopak donutí tělo více a více se získanou energií šetřit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies