Masážní pomůcky pro relaxaci duše i těla

Každý z nás občas potřebuje mít sám pro sebe chvilku klidu. Proč nezkusit spojit "svou" chvilku s příjemnou masáží a relaxací? Přinášíme tipy na oblíbené masážní a relaxační pomůcky.

Ruce masírující záda ženě

Masážní akupresurní podložka

Tato podložka silně stimuluje akupresurní body chodidel, navíc anatomicky upravený povrch zajistí účinnou masáž osobám, které mají problémy s propadlou nožní klenbou. Používáním podložky vzpružíte Vaše tělo, zmírníte únavu a podpoříte cirkulaci krve v dolních končetinách.

Rotační akupresurní disk

Rotační disk příznivě ovlivňuje krevní oběh, ale také dodává tělu magnetické síly. Pomáhá při nedostatku cvičení, podporuje trávení a je prevencí proti virovému onemocnění. S diskem budete mít štíhlý pas a silná záda.

Masér hlavy - pro krásné vlasy i rozkoš

Tato terapeutická a masážní pomůcka je určená ke stimulaci pokožky hlavy. Stimuluje podkožní buňky, napomáhá růstu vlasů a zlepšení jejich kvality. Navozuje příjemný pocit klidu a pohody. Při každém použití budete mít "husí kůži", která Vám navodí pocit spokojenosti i rozkoše (uvolňuje se hormon endorfin – tzv. hormon štěstí).

Relaxační obličejová maska

Obličejová relaxační gelová maska je pohotová a komfortní pomůcka pro péči o kompletní obličejové partie. Tato praktická maska má díky speciálnímu gelu chladící vlastnosti, proto je vhodná pro zmírnění bolestí hlavy a při migrénách. Můžete obkládat i jiné části těla, kdy je Vám chlad příjemný a působí úlevu, např. od bolesti zubů či svalů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies