Make-up právě pro vás

Make-up toho dokáže opravdu spoustu - pleť barevně sladí, vyhladí vrásky, skryje nedostatky a ochrání před sluncem či nepřízní počasí. Vybrat si ten pravý make-up není snadné, ale s námi to zvládnete. A máme pro vás i pár extra tipů!
Dívka dívající se na sebe do zrcadla

Zvolte ten pravý make-up

Make-up vybírejte v prodejnách, kde je možnost si jej prohlédnout na denním světle. Nejlépe si vyberte tři odstíny, které odpovídají vaší barvě pleti a naneste je na odlíčenou tvář. Zvolte ten, který nejlépe splyne s vaší kůží.

Rozjasňující make-up

Rozjasňující make-up obsahuje částečky odrážející světlo. Tímto trikem umí make-up opticky vyhladit vrásky, je určen pro suchou, unavenou a našedlou pokožku. Mívá lehčí tekutou konzistenci pro snadnější roztírání.

Výhody

Hodí se i pro citlivou pleť a působí na vaši pleť jako životabudič. Rozjasňující make-up pleť nezatěžuje, má perleťový nádech a dodá vaší pokožce spokojený vzhled.

Transparentní make-up

Transparentní make-up volte v případě, že po pleti požadujete, aby vydržela dlouho upravená. Make-up má kašovitou konzistenci a před nanášením transparentního make-upu raději dopřejte pleti dostatek krému. Zamezíte vzniku šupinek a pleť bude hebčí.

Výhody

Make-up po nanesení vytvoří na pleti ochranný film a dokonale k pleti přilne. Barva vaší pokožky bude jednotná po dlouhou dobu a některé formy jsou odolné proti otěru.

Zmatňující make-up

Vaše pleť má sklon k maštění a po několika hodinách líčení se nepříjemně „lesknete”? Pro vás je zmatňující make-up přímo stvořen. Zmatňující make-up mívá krémovou či pěnovou konzistenci.

Výhody

Předností zmatňujícího make-upu je pudrový efekt, který dlouho vydrží. Dokáže zkrotit vaši T-zónu (čelo, nos, brada).

Make-up pro aknózní pleť

Trápí-li vás široké póry a pupínky, volte make-up hutnější konzistence, nejlépe přímo určený pro pleť s akné.

Výhody

Make-up pro aknózní pleť nedráždí, barevně pleť sjednocuje a mívá vynikající krycí schopnosti.

Na výběru make-upu si dejte záležet, stejně jako na odlíčení. Budete-li zanedbávat večerní očistu, místo dokonalé pleti se vám budou množit vrásky a ucpané póry.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies