Luxusní ostrovy k pronajmutí

Staňte se „pánem“ vlastního ostrova a prožijte dny, na které nezapomenete do konce vašeho života. Nic nemusíte přehánět, prostě si pronajměte ostrov na několik málo dní a užívejte si!

Dvojice procházející se po pláži

Jak prožít dovolenou vašich snů

Snili jste někdy o tom, že se ocitnete sami se svým milovaným partnerem na tropickém ostrově? Pokud ano a odhodláte se tento sen uskutečnit, luxusní ostrovy k pronajmutí na libovolně dlouhou dobu, jsou po celém světě k dispozici právě pro vás.

Ovšem vzít sebou celou vaší rodinu i s nejlepšími kamarády, není také žádný problém. Užívat si můžete v naprostém soukromí a bez všudypřítomných turistů. Vše bude k dispozici jen pro vás. Vaší jedinou činností bude relaxace a užívání si vlastních písčitých pláží a horkého slunce.

Druhy pronájmů ostrovů

Dnes je již velká rozmanitost nabídky pronájmů jednotlivých ostrovů. Najdou se malé ostrůvky pro zamilovaný pár, za který nemusíte zaplatit více než 20 000 Kč za týden. Cena je dána počtem lidí, kteří budou ostrov obývat. S rostoucím požadavkem na prostor a množství ubytovacích míst, poroste samozřejmě i cena. Druhým typem ostrovů jsou dokonale vybavené destinace se služebnictvem a veškerým komfortem. Ty vás ovšem přijdou na ceny okolo 60 000 až 700 000 Kč za jednu strávenou noc.

Svět - nabízené ostrovy pro vás:

Necker Island

Tento ostrov pronajímá britský podnikatel Richard Branson. Jedná se o ostrov s veškerým možným přepychem. Cena je stanovena na 300 000 dolarů za týden.

Indigo

Leží v bahamském souostroví Exumas. Ostrov obklopují jen další neobydlené ostrůvky. Soukromí je zde prioritou. Za soukromí a veškeré bohaté vybavení tohoto ostrova se ovšem platí. Jedna noc vás vyjde na 500 000 až 800 000 Kč. K dispozici je vlastní plachetnice a dvacetičlenný tým lidí.

Taprobane

Tento malý ostrůvek vás neohromí přepychem a luxusem, jeho výhodou je však cena okolo 17 000 Kč za noc. Blízkost pevniny, dům s pěti ložnicemi a krásna záhrada. Jednoduše hodně muziky za přijatelné peníze.

Další ostrovy: Maledivy, Quilálea, …

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies