Lokální silová pole - cestujte s výraznou energií

Existují místa s pozitivním i negativním nábojem. Někde se cítíte dobře, vnímáte, jak vás místo nabíjí energií, někde naopak nedokážete dlouho zůstat. Už v dávných dobách lidé vyhledávali pozitivní silová místa pro stavbu kostelů a chrámů.

Most nad řekou v přírodě

Co jsou lokální silová pole?

Místa, která na nás působí zvláštní silou, výraznou energií a duchovní přítomností se nazývají lokálním silovým polem. Jsou často opředena pověstmi, působí na nás tajemně a přitažlivě. V minulosti lidé stavěly chrámy, kostely a jiná významná místa právě v lokálních silových polích.

Účinky lokálních silových polí

Z lokálních silových polí můžeme čerpat sílu. Dokáží nás fyzicky i psychicky zregenerovat. Většinou je v těchto místech zvýšená koncentrace iontů, které způsobují rozšířené vědomí a tím aktivují sebeuzdravovací procesy těla.

Kde najít pozitivní silová místa?

Pozitivními silovými místy je většina sakrálních staveb (chrámy, kostely, kaple), ale mohou jimi být také vodopády, aleje stromů, vrcholky hor, hrady, zámky, zříceniny, vyhlídkové body, jeskyně (když k tomu přidáte i sport, účinek na vaše zdraví bude maximální) apod. V hledání vám pomohou názvy jako je skála sv. Jiří, Svatý kopeček, Křížový vrch, Křížová hora apod. Nejlepší pomůckou je však geologická mapa. Vysokou energetickou hodnotu najdete v místech, kde se vyskytuje hodně žuly, čediče nebo tektonické zlomy a v místech, kde se kříží řeky. V některých těchto oblastech se dokonce vyskytují magnetické anomálie, které mají výrazný vliv na lidskou psychiku.

Magická místa ve světě

Silových míst je ve světě bezpočet. Jsou odpovědí na otázku, proč se v některých lokalitách na malém místě objevuje tak neuvěřitelné množství památek a kultovních míst. V těchto oblastech často převládá žula bohatá na magnetity. Lidský mozek citlivý na magnetické pole může reagovat pocity vystoupení z těla. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies