Líčení - krok za krokem

Co právě letí v líčení? Není vám úplně jasné, zda se líčit do bronzova, nenápadně nebo volit kouřové oči? Každý typ líčení má něco do sebe, záleží kam se chystáte. Celodenní make-up potřebuje výdrž, chystáte-li se sportovat, volte nahé líčení...

Květ rudé růže

Líčení do bronzova

Jemný bronz je právě v létě doslova hitem. Sametově snědé pokožky docílíte, použijete-li bronzový gel na obličej nebo pudr. Vyzrát nad bílou pletí, kterou vám příroda nadělila, můžete také se samoopalovacími přípravky. Na trhu jich existuje celá řada. Zejména před dovolenou se vám předopálení bude hodit.

Líčení a perfektní pleť

Toužíte po dokonalé pleti, ale nějaké ty chybičky vždy objevíte? Aby pleť působila dokonalým dojmem, použijte nejdříve podkladovou bázi (srovnáte nedokonalosti) a poté použijte make-up v odstínu vaší pleti. Máte-li sem tam nějaký pupínek, zneškodněte jej o tón světlejším korektorem, než je vaše pleť.

Líčení a rudé rty

Nejste si jistá, zda si můžete dovolit rudou rtěnku právě vy? K výrazně nalíčeným rtům je potřeba hladká pleť s porcelánovým nádechem.

Líčení a přirozené obočí

Vaše obočí nesmí připomínat tenkou až umělou linku a také by nemělo být příliš husté. Volte zlatou střední cestu. Upravte jej do přirozeného tvaru pinzetou a chybějící chloupky doplňte tužkou na obočí.

Líčení a kouřové oči

Chcete být sexy? Kouřově nalíčené oči jsou tou pravou pastí na muže! Líčení se hodí na večerní příležitost, ale máte-li odvahu, zkuste se výrazně nalíčit i přes den - překvapíte a v tento den rozhodně nebudete za šedou myšku! Řešením jsou šedé oční stíny, nanesené na spodním i horním víčku. Stíny přirozeně rozetřete a nakonec oči orámujte černou tužkou.

Líčení a jemná tvářenka

Zvýrazněné lícní kosti - sexy a přirozené. Lícní kosti můžete nalíčit bronzovým pudrem nebo různými odstíny tvářenky. Nádherně vás rozzáří.

Nahé líčení - to pravé na léto

  • pod oči naneste jemný korektor, na tvář podkladovou bázi
  • naneste na celý obličej make-up ve vašem odstínu pleti
  • natočte řasy a použijte přirozenou barvu řasenky
  • oči projasněte bílou linkou na vnitřní straně spodního víčka
  • obočí zvýrazněte tužkou v barvě vlasů
  • na líčka naneste tvářenku (nejlépe v broskvovém odstínu)
  • na rty postačí balzám nebo bezbarvý lesk
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies