Léto - co takhle sbalit milionáře?

Máte právo si léto naplno užít!!! Pracujete nebo studujete? Volno se sluncem v zádech si určitě zasloužíte. Odhalte se, naplánujte výlety a třeba sbalte i milionáře. Jasný plán na léto 2006....
Červené auto porsche

Léto - myslete dopředu

Jste-li studiem povinná, využijte léta k vydělání peněz. Začněte se poohlížet po dobře placené brigádě nebo vyjeďte za dobrovolnou prací (můžete zkusit štěstí i v zahraničí - více zde), ať si aspoň měsíc můžete užívat podle svých letních představ!

Léto - odhalte se!

Rozkveťte jako letní louka! Vytáhněte sexy topy, minisukně a z botníku vytáhněte lodičky. Zkuste retro trend a klidně si půjčte něco od babičky. Po extra dlouhé zimě si vaše tělo zaslouží dostatek vitamínu D - dopřejte si slunce (krém s vysokým UV faktorem podmínkou, více zde...).

Léto plné výletů

Vyražte někam hodně daleko! Před a po začátku sezóny jsou zájezdy levnější. Moře není až tak studené a liduprázdné pláže si opravdu užijete!

Léto plné žhavých flirtů

Co takhle sbalit milionáře? Léto v kabrioletu, vítr ve vlasech, dovolená v exotické zemi? Nemusí to být jen sen, třeba nějaký milionář čeká právě na vás:o). Povolte uzdu své fantazii a při flirtování předstírejte cokoli. Jen ať je váš.

Zajímavé odkazy - dovolená léto 2006

Kouzelný řecký ostrov - Santorini
Balaton - báječná dovolená na léto 2006
Tahiti - jako v ráji
St. Martin - ostrov Karibiku
Dovolená v zahraničí - ať vyrážíte kamkoliv
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies