Letní móda pro boubelky

Ženám boubelkám se oblečení vybírá mnohem hůře než štíhlým. Pokud máte kypré tvary, pak jste to právě vy, pro koho tu máme spoustu skvělých tipů na letní módu, která vám bude rozhodně slušet!
Trička různých barev a střihů

Buďte krásná

Ženy boubelky mají oproti štíhlým velkou výhodu. Z kyprých tvarů se totiž pomocí vhodného oblečení dají vytvořit hotové zázraky. Muži se pak mohou přetrhnout, aby ukořistili alespoň jeden jejich pohled.

Zvolte správný top

Volba správného topu je velmi důležitá především pro ženy, které mají velká prsa. Je důležité myslet na to, že top musí být vytvarovaný podle vaší postavy. Ženy s velkým poprsím by měly vybírat topy, které nejsou na hrudníku příliš nabírané, aby prsa nepůsobila ještě větší. Jestliže se pyšníte pěkně vykrojeným pasem, zvolte top, který jej pěkně obepne.

Móda a oblečení – letní šaty

Módní návrháři neustále přicházejí s novými kolekcemi šatů, které jsou vhodné i pro boubelky. Nechte se inspirovat našimi obrázky, vybrali jsme pro vás několik typů letních šatů, jejichž střih se bude hodit právě na vás.

Džíny a kalhoty

Přestože přichází léto, pokud máte kypřejší tvary, měla byste nosit kalhoty a džíny, které jsou provedeny ve tmavé barvě. Nebudou vám slušet příliš úzké nebo zvonové kalhoty. Naopak správnou volbou budou džíny rovného střihu v tmavě modré nebo černé barvě.

Letní trendy plavky

Nevíte si rady, jaké zvolit plavky? Inspirujte se našimi obrázky, které jsme pro vás vybrali. Pokud se necítíte ve dvoudílných plavkách, zvolte jednodílné, které mají zajímavý střih. K nim si můžete obléci jednoduchou letní zavinovačku, která vám dodá šmrnc. Uvidíte, že se za vámi budou muži stále otáčet!

Móda a trendy - další zajímavé články

Netradiční letní obuv pro ženy

Náušnice podle tvaru obličeje

Je jaro - odhalte dekolt

Šokující móda na královském dvoře ve Versailles

Trendy líčení a účesy na léto 2008

Trendy v líčení a účesech pro rok 2008

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies