Léčivé kameny - které jsou nejlepší?

Léčivé kameny nejen, že jsou krásné a nádherně vypadají třeba jako přívěšek na krku, ale mají i léčivé účinky. Některé tlumí bolest, jiné zase dodávají sílu. Zde je deset nejlepších léčivých kamenů.
Léčivý kámen - ametyst

Akvamarín

Akvamarín je výborný proti depresím. Dále jeho léčivé účinky pomáhají hlasivkám, tlumí bolesti v krku a účinkují při zánětu hrtanu. Stačí, když se na něj budete dívat pár minut.

Ametyst

Tento léčivý kámen vyhlazuje pleť, zabraňuje tvorbě pupínků a pozitivně působí na popraskané rty. Ametyst Vám dokáže pomoci při hojení štípanců od hmyzu a omezuje růst tukové tkáně. Jeho léčivé účinky se dostaví, když ho zvlhčený položíte na postižené místo.

Fluorit

Ideálním lékem pro obnovu funkce štítné žlázy je léčivý kámen fluorit. Pro jeho správnou funkci je potřeba mít ho na krku.

Horský křišťál

Trápí-li Vás křečové žíly či máte tříselnou kýlu, pak zkuste léčivé účinky horského křišťálu. Položte si vedle postele sklenici vody a vložte do ní tento léčivý kámen.

Jantar

Tento léčivý kámen Vám zaručeně pomůže vyléčit ekzémy a zlepšuje zrak. Dále zmírňuje bolesti při růstu dětských zubů.

Kalcit

Kalcit má výborné účinky na kosti. Dokáže vyléčit zlomenou ruku, vymknuté koleno či naštípnuté žebro, urychluje srůstání zlomenin a mírní bolest. Účinky tohoto léčivého kamene se dostaví, když si ho položíte na stolek u postele.

Lazurit

Lazurit je vysoce účinný při bolestech hlavy. Ženám navíc dodává sílu, chrání je před zraněním a zkvalitňuje spánek. Stačí jen, když ho budete mít u sebe.

Rubín

Rubín okysličuje mozek a podporuje krvetvorbu. Dokáže Vás ochránit před ucpáním žil a trombózou.

Safír

Účinky tohoto léčivého kamene působí proti stresu, mírní bolest při zánětu dutin a posiluje schopnost soustředit se. V posledních letech se ze safíru vyrábí také pleťová voda.

Tyrkys

Tyrkys je výborný při učení, jelikož podporuje soustředění. Stačí, když si ho na chvíli přiložíte ke spánkům a účinky se co nevidět dostaví.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies