Lázně Luhačovice - lázeňský dům Hubert

Lázeňské město Luhačovice najdete na jižní Moravě v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Nádherná příroda a lidové prvky, kterými jsou zdobeny lázeňské domy, vytvářejí atmosféru, na kterou jen tak někdo nezapomene. Proč si nedopřát příjemný pobyt v Luhačovicích?

Fontána v Luhačovicích před Společenským domem

Lázně Luhačovice

Lázně Luhačovice jsou považovány za jedny z nejkrásnějších lázní u nás. Díky neuvěřitelně čistému ovzduší, složení minerálních vod a příznivě klimatickým podmínkám, se zde léčí onemocnění dýchacího ústrojí, pohybového aparátu, oběhového ústrojí a trávícího traktu.

Lázeňský dům Huberttemparano.cz

Pokud si chcete odpočinout a užít příjemné chvilky, doporučujeme navštívit Lázeňský dům Hubert. Nejdete jej v Pozlovicích nedaleko Luhačovic. Dopřejte si krásný pohled z lázeňského domu přes zelené svahy až k přehradě. Ubytovat se můžete v jednom z osmdesáti dvoulůžkových pokojů s balkonem. Vlastní koupelna a WC je samozřejmostí, k dispozici máte také telefon, lednici a Wi-Fi.

Hodovat budete v nově zařízené jídelně, jen si představte ty švédské stoly plné dobrot ke snídani či k večeři. Po dobrém jídle na vás čeká příjemný bar s vinárnou.

temparano.czS čím Hubert pomůže

Jak tady o vás budou pečovat Těšte se na přírodní léčivé zdroje. Vaše dýchací cesty posílí Vincentka. Tahle minerální voda pomůže také při potížích s trávicím ústrojím, při léčbě cukrovky a obezity.

Sirný pramen podpoří léčbu kožních nemocí a nemocí pohybového ústrojí.

Neváhejte a do Lázeňského domu Hubert se zajeďte zrelaxovat. Pro všechny je tady k mání kompletně vybavené balneo a rehabilitační bazén. Co si dopřát rašelinovou, uhličitou, perličkovou či vířivou  koupel K tomu ještě masáž a mnoho dalších lázeňských procedur.

Léčivé prameny lázní Luhačovice

Pramen Aloiska

Jedná se o studený léčivý pramen, který obsahuje mnoho minerálů včetně železa.

Pramen Dr. Šťastného

Leží na začátku lázeňské promenády léčivých pramenů.

Pramen Ottovka

Tento léčivý pramen byl objeven na počátku 19. století a užívá se k pitné léčebné kúře.

Pramen Vincentka

Vincentka je nejznámější léčivý pramen Luhačovic, který nabízí jak teplou, tak i studenou variantu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies