Last minute? Proč ne?!

Kde strávíte letošní letní dovolenou? Na chalupě, horách či u moře? Toužíte po nějaké exotické destinaci nebo se spokojíte například s Chorvatskem? Neváhejte a využijte jedinečné „Last minute“ nabídky letních dovolených, které cestovní kanceláře stále nabízejí.

Písečná pláž s palmami

Co znamená Last minute?

Slovo Last minute v překladu znamená „na poslední chvíli“, tedy v cestovním slangu - dovolená na poslední chvíli. Tento typ zájezdů je mezi lidmi velmi oblíbený a také jsou si toho cestovní kanceláře velmi dobře vědomy. Cestovní kanceláře většinou tyto zájezdy nabízí, když jim nějaký cestující těsně před odjezdem odřekne rezervaci a potřebují zaplnit potřebný počet míst.

Last minute – výhody zájezdů na poslední chvíli

Velkou výhodou last minute zájezdů je jejich cena. Last minute zájezdy jsou o polovinu a někdy dokonce i o více než polovinu levnější, než při klasické rezervaci dovolené. Takže pokud chcete v létě jet k moři za „babku“, mějte nachystané zabalené kufry, cestovní pas a průběžně sledujte nabídku cestovních kanceláří.

Last minute – nevýhody zájezdů na poslední chvíli

Last minute dovolená má však také svoje nevýhody. Velkou nevýhodou, nebo spíše problémem může být rychlá reakce na danou nabídku. To znamená, že reagovat na nabídku musíte ihned, jinak se vám snadno může stát, že si vámi vyhlídnutou dovolenou zarezervuje někdo před vámi. Dalším problémem může u mnoho lidí být také jejich práce. Někteří lidé pracují na takových místech, kde jim zaměstnavatel nemůže ze dne na den schválit jejich týdenní či čtrnáctidenní absenci v práci. Velkou výhodu mají u tohoto typu zájezdů zejména studenti a lidé v důchodovém věku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies