Last minute - dovolená léto 2006

Toužíte si sbalit kufry a na druhý den se ocitnout u moře? Díky zájezdům last minute si tento sen můžete splnit. Čeho se ale vyvarovat, aby jste strávili příjemnou dovolenou a ne jedno velké zklamání?
Lidé na pláži u velkých skal

Dovolená léto 2006 a last minute

Zájezdy na poslední chvíly jsou hitem letošního léta. Jak ale postupovat při nákupu last minute na internetu? Čemu se při objednávání vyvarovat? A jak poznat seriózní nabídku od pochybné?

Last minute na internetu

Zájezdy last minute nabízí na internetu většina cestovních kanceláří na svých internetových adresách. A protože je jich opravdu hodně, může vám trvat velmi dlouho, než najdete zájezd podle vašich představ.

Last minute a objednávka na internetu

Prostřednictvím internetových katalogů last minute si můžete předběžně rezervovat i několik zájezdů najednou. Při objednávání zájezdu vždy uvádějte své telefonní číslo. Klienti, kteří jsou on-line mají obvykle přednost. Kontaktováni budete nejpravděpodobněji v běžné pracovní době, proto buďte v tento čas na příjmu.

Last minute na internetu - zrušení zájezdu

Po objednávce vám budou sděleny podrobné informace o zájezdu a bude vám zaslána smlouva s údaji o způsobu platba zájezdu. Do podpisu smlouvy můžete objednávku kdykoliv zrušit. Pokud ji však zrušíte po podpisu, budete platit tzv. storno poplatek.

Last minute na internetu– platba a doklady

Platba zájezdu probíhá vždy na účet cestovní kanceláře nebo jejího serveru. Pokud je platba adresována na neznámou adresu či jméno, může jít o podvodníky. Letenky a potřebné doklady by vám měly být včas zaslány poštou.

Cestovní kanceláře a last minute

Last minute zájezdy jsou obvykle vystaveny už ve vitríně cestovních kanceláří. Nabídka je omezena na základní informace a podrobnosti se dozvíte až u samotného prodejce. Nechejte si ukázat nějaké fotografie. Pokud tvrdí, že žádné nemají, můžete se namísto překrásné pláže dočkat bahnitých zátok a špinavého moře. Ptejte se i na takové nezbytnosti jako je cestovní pojištění nebo pojištění proti úpadku, který musí mít každá cestovní kancelář.

Další zajímavé články - tipy na letní dovolenou 2006

Mexiko a bílé pláže Yucatanu
Barcelona - žhavý tip
St. Martin - není tohle ráj?
Mallorca - perla středomoří
Káhira a její Město mrtvých
Libanon - exotika i dobrodružství
Chorvatsko - dálnice a poplatky
Thajsko - Thajské království
Ostrov Santorini

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies