Kvalitní povlečení a přehozy na postel

Správně vybraný bytový textil přispěje nejen ke zútulnění místností, ale také k větší a lepší hygieně. Zvláště se to týká prostěradel, povlečení a přehozů na postel – v posteli strávíte třetinu svého života, proto se na tomto místě nevyplatí šetřit.

Postel s fialovým povlečením

tac-bytovytextil.czPovlečení a prostěradla – jaké materiály jsou nej

Český trh nabízí obrovské množství povlečení různých materiálů – plátno, flanel, jersey a bavlna jsou nejpoužívanější z nich. Mezi ty luxusnější patří hedvábí, damašek a satén. U saténu se ale musíte smířit s tím, že klouže po posteli, studí a je velmi náchylný k drobným poškozením. Velmi oblíbené je v poslední době ložní prádlo, které se nemusí žehlit (nežehlivý typ saténu – tzv. mako satén nebo bavlněný krep). Co se týče materiálu prostěradel, jednoznačně vede bavlna a froté.

Povlečení TAC

Vyzkoušejte povlečení TAC, je vyrobeno z vysoce kvalitní 100 % bavlny, čímž si tato značka získala na trhu své jméno. Chceteli kvalitní povlečení i přehoz na postel, neváhejte a vyzkoušejte společnost TAC. Můžete si být jisti, že lůžkoviny zůstanou v nezměněníé kvalitě opravdu dlouhou dobu.

Určitě si vyberete krásné povlečení v moderních barvém i s moderními motivy. Kolekce jsou neustále aktualizovány. Možná si pak kromě povlečenía přehozu na postel pořídíte ještě slušivý žuman, pyžamo a další věci do ložnice, obývacího pokoje i do koupleny.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies