Kotvičník pozemní - oblíbené afrodisiakum

Kotvičník pozemní (Trimbulus terrestris) je prastará léčivá bylinka, kterou znali již léčitelé Číně. V dnešní době je kotvičník pozemní známé a velmi používané afrodisiakum. Pokud máte pocit, že jste unavení, podráždění a že ani v posteli už to nefunguje jako dříve, může kotvičník váš problém snadno vyřešit.

Květ byliny zvané kotvičník pozemní

Kotvičník pozemní – Trimbulus terrestris

Léčivá síla této bylinky je známá už opravdu dlouhou dobu. Už staří Číňané a obyvetelé Mazopotámie jej hojně využívali. Nejčastěji z něj připravovali odvar z různých částí rostliny, který se používal ke zlepšení jaterní činnosti a zvýšení sexuálního libida. Vidíte, už kdysi věděli jak si pomoci. 

Kotvičník zemní možná znáte pod lidovýminázvy zemní kotva, kotvičníček. Pokud se chcete vydat na sběr a připravit si svůj vlastní odvar, sbírejte květy v době kvetení (červen – srpen). Květy sušíme na přímém slunci nebo při umělé teplotě do 35°C.

Účinné látky

Kotvičník pozemní obsahuje saponiny glykosidy, třísloviny, pryskyřice, alkaloidy , flavonoidy, olej, tanin, sacharidy, steroidy.

Použitíkotvičník forte

Kotvičník pozemní působí močopudně, užívá se při chorobách ledvin a močových cest, napomáhá rozpouštění močových kaménků, zvyšuje sekreci žaludečních šťáv a peristaltiku střev, rozšiřuje cévy a snižuje krevní tlak.

Čaj z kotvičníku pozemního

1 čajovou lžíci sušených květů kotvičníku zalijeme 500 mililitry vroucí vody a na mírném ohni vaříme. Poté pijeme 3x denně, vždy 30 minut před jídlem.

Kotvičník Forte

Sběr a sušení vlastnoručně nasbíraného kotvičníků je možná fajn, ale můžete si ušetřit práci díky velice silné tinktuře z kotvičníku - Kotvičník Forte. K výrobě tinktury se používá kotvičník té nejlepší kvality, proto si můžete být jisti silným účinkem. U nás ani na Slovensku silnější výrobek z kotvičníku nenajdete. Kotvičník Forte ve srovnání s ostatními produkty obsahuje nejvyšší koncentraci účinných látek. Vyzkoušejte tinkturu na svém libidu, ať jste muž nebo žena. V případě, že nebudete s výsledkem spokojeni, výrobce garantuje vrácení všech nákladů. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies