Kosmetika na léto

Příjemná dovolená se neobejde bez kosmetických přípravků, které vás ochrání před negativními vlivy slunečního záření. Kromě krému na opalování je třeba používat i jiné ochranné prostředky. Na sluníčku se vlasy i pleť snadno vysouší...

Líčidla, kosmetika

Líčení na léto

V létě u vody se vám osvědčí voděodolné řasenky. Přirozené líčení zůstává trendem i tohoto léta, proto to s make-upem moc nepřehánějte. Rty zvýrazněte leskem na rty nebo tekutou rtěnkou. Pokud netoužíte po suchých a popraskaných rtech, používejte často balzám na rty s UV ochranou.

 

Korektor pleti

zakryje případné nedokonalosti pleti, zvláště kruhy pod očima a stopy po akné.

 

Vlasy – centrum krásy

V létě je naše kštice v ohrožení. Sluneční paprsky, slaná voda.. To vše vlasy poškozuje a negativně působí na jejich vzhled. Jejich krásu zachováte používáním vhodných kondicionérů a speciálních balsámů na vlasy. Zvláště účinné jsou ochranné spreje, které se nesmývají.

Punčochy ve spreji

Výstavní nohy budete mít v punčochách ve spreji. Stačí nastříkat, rozetřít a vaše nohy budou vypadat dokonale. Punčochy ve spreji se prodávají v několika odstínech a smývají se běžným mýdlem a vodou.

Pleť jako z alabastru

V létě je naše pleť vystavena těžké zkoušce. Sluneční záření ji vysušuje a při nedostatečné ochraně ji může nepříjemně podráždit. Krémy na opalování dostatečnou péči neposkytují, používejte také krémy hydratační, které vám vrátí ztracenou pružnost a svěžest pokožky a zabraňují jejímu předčasnému stárnutí.

Parfémy - vůně nade vše

Používejte vůni podle příležitosti. V létě u vody se hodí jemný parfém - nebo přirozený tělový spray, na večírek si můžete dovolit ostřejší a dráždivější vůni.

Osvěžující spreje

Osvěžovače ve spreji vás vzpruží v parném létě a dodají vaší pokožce příjemnou vůni.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies