Kolik vydělávají filmové hvězdy?

Ne že bychom záviděli, ale přece jen, na kolik si přijde ročně třeba takový Brad Pitt nebo Tom Cruise? Umístění v žebříčku nejvíce vydělávajících hvězd je z roku 2007, novější výsledky zatím nejsou k dispozici.
Johny Depp

Johnny Depp

S 92 miliony dolarů vede v žebříčku nejvíce vydělávajících herců a konkurenci nechal hodně daleko za sebou. Ostatně po úspěchu trilogie Piráti z Karibiku se není čemu divit. Ještě před pěti lety by se jeho umístění v čele této ankety jevilo jako science fiction.

Tom Hanks

I když v roce 2007 nenatočil žádný skutečný trhák, zahojil se na producentské činnosti, které se vedle herectví věnuje. Na jeho účtu v roce 2007 přibylo 72 milionů dolarů.

Ben Stiller

Král amerických komedií postupuje vzhůru na cestě ke slávě i vyšším honorářům. Po úspěchu komedie Noc v muzeu, která vydělala svým tvůrcům 572 milionů dolarů, si přišel na své i hlavní představitel – výdělek 38 milionů dolarů ho zařadil na pěknou třetí příčku.

Brad Pitt

V těsném závěsu za Stillerem se s 35 miliony dolarů drží Brad Pitt. I když se zatím nemůže chlubit žádným Oscarem, má být na co pyšný: vedle herectví se věnuje produkci, své stále početnější rodině a magazínem Forbes byl ohodnocen jako nejvlivnější hollywoodský herec.

Tom Cruise

V roce 2006 tento žebříček vedl, o rok později mu patří 5. místo s 31 miliony dolarů. Ale má za sebou krušné období - v srpnu 2006 byl vyloučen ze společnosti Paramount, která mu dávala za vinu neúspěch Mission Impossible 3. Herec se ale nevzdal, uchýlil se pod křídla United Artists a mimo jiné se vrhl i na produkci.

Will Smith

S 31 miliony vydělaných dolarů je nejlépe placeným černošským hercem na světě. Jeho honoráře se pohybují mezi 15 až 20 miliony za film (někdy ale sleví), k tomu je třeba připočítat ještě procenta ze zisku.

Adam Sandler

I když v Evropě není neznámý, jeho popularita není taková jako v USA, kde po něm lidé šílí. Jeho výdělek tomu odpovídá - 30 milionů dolarů v roce 2007. Jako miláček amerického publika má každoročně zajištěno jedno z předních míst v této anketě.

Nicole Kidman

První žena v tomto žebříčku, Nicole Kidman, si na své konto připsala 28 milionů, a to i navzdory relativnímu zklamání, které přinesly její role v roce 2007.

George Clooney

Idol žen a dívek na celém světě se může pochlubit kulatou sumičkou 25 milionů dolarů a pověstí jednoho z nevlivnějších mužů Hollywoodu. Vedle herectví se stihl prosadit i jako režisér a třeba za reklamu na nejmenovanou značku kávy zinkasoval rovných 5 milionů dolarů.

Vince Vaughn

Jeho hvězda stoupá, stejně jako výše jeho konta. Je známý hlavně jako komediální herec a jeho role mu v roce vynesly 25 milionů dolarů.

Zajímavosti ze světa

Kolik vydělávají filmové hvězdy?

Filmové rekordy

Nejdražší hollywoodské filmy - TOP 10

Filmové hvězdy – znáte jejich pravá jména?

Historie plyšových medvídků

Víte, co jíte? Čtěte si obaly potravin!

České objevy a vynálezy

Nejlepší a nejhorší předsevzetí do nového roku

Vynálezy budoucnosti - na co se můžeme těšit?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies