Klitoris – návod pro muže

Chcete vědět, jak pomoci ženě k orgasmu? Stimulujte klitoris, pronikání nestačí. Zeptejte se partnerky, jak se jí to líbí nejvíce nebo ji překvapte a zkuste přijít s novými technikami sami. Bude hrdá, že má tak úžasného milence.
Bílá květina jménem kala

Před stimulací

Dokud není partnerka dost vzrušená, je pro ni dráždění většinou nepříjemné. Proto je třeba ji připravit líbáním, hlazením a mazlením.

Stimulace klitorisu během sexu

Ještě než do partnerky vstoupíte, přejíždějte konečkem penisu přes klitoris. Až bude dostatečně vzrušená, můžete do ní pozvolna pronikat. Po každém vniknutí se snažte penis vytáhnout co nejvíce ven. Natahujete tím pysky ohanbí a stimulujete citlivý poševní vchod. Vybírejte takové polohy, při kterých můžete rukou stimulovat partnerčin klitoris nebo při kterých se může takto dráždit sama.

Stimulace klitorisu - jemně a opatrně!

Každá žena je jiná a proto je i každý klitoris jinak velký a jinak citlivý. Co je jedné ženě nepříjemné, druhou uvádí do extáze. Proto je nejlepší se zeptat nebo sledovat, jak na různě silný tlak žena reaguje.

Síla a tlak

Muži obvykle dělají chybu v síle s jakou klitoris dráždí. Muž může mít pocit, že se klitorisu téměř nedotýká a pro ženu je přitom stimulace příliš silná. Dráždění pak může být nepříjemné až bolestivé. Masírujte poštěváček raději jen bříškem prstu a stimulujte také oblast kolem něj.

Zvlhčení

je pro stimulaci klitorisu nezbytné. Pokud partnerka není dostatečně vlhká, použijte lubrikační gel nebo si prsty nasliňte. Vaše prsty musí po poštěváčku klouzat, ne jej bolestivě dřít.

Klitoris – obnažit nebo překrýt?

Některé ženy vyžadují přímý kontakt a čepičku nad klitorisem při masturbaci odhrnují. Zeptejte se raději partnerky, co jí vyhovuje lépe. Snadněji se ke klitorisu dostanete, jestliže roztáhnete stydké pysky.

Skvělý návod na orální sex (orgasmus zaručen) naleznete v článku ZDE

Klitoris – techniky stimulace

Přetáhněte přes klitoris malý pysk a masírujte jej přes něj. Zkuste kroužení nebo sjíždění zleva doprava nebo nahoru a dolů. Měňte směr a zkuste improvizovat. Příjemné je také dráždění dvěma prsty. Položte bříško ukazováčku a prostředníčku mezi klitoris a sjíždějte nahoru a dolů. Pokud prsty rozevřete do véčka a obklopíte jimi poštěváček, budete zároveň stimulovat i stydké pysky. Vlhkými prsty můžete také partnerce kreslit po celé intimní oblasti písmena abecedy nebo různé obrazce (kreslit můžete také špičkou jazyka).

Orální sex – sedmé nebe pro klitoris

Na dráždění klitorisu jazykem nedá dopustit většina žen. Jazyk je totiž velmi jemný, kluzký a neustále vlhký. Nevrhejte se hned na klitoris, jazykem nejdříve přejíždějte kolem velkých stydkých pysků, poté kolem malých. Projíždějte jazykem od hráze ke klitorisu, kroužete kolem něj. Teprve pak se zaměřte na poštěváček samotný. Zkuste po něm přejíždět špičkou jazyka nebo celou jeho plochou. Silně vzrušující je kmitání špičkou jazyka, a to jakýmkoliv směrem. Nezapomínejte na stydké pysky, sajte je, lízejte, drážděte. Volné prsty můžete využít také k dráždění poševního vchodu nebo použít vibrátor. Návod naleznete výše v článku.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies