Karneval a Rio de Janeiro - fantastická podívaná

Za sedm dní stvořil Bůh svět a osmý den věnoval jen Riu. Tak to vyprávějí obyvatelé Ria, cariocas. Karneval v Riu je fantastickou podívanou, kdy milionová metropole ožije hudbou, tancem a erotickým napětím...
Tančící žena ve žlutém peří na karnevalu v Rio de Janeiro

"Nejkrásnější město Jižní Ameriky" - Rio de Janeiro

Krásné pláže, pohádkové aleje, hory, jezera a zátoky. Půvaby Rio de Janeiro nešetří. Nad rušným městem drží na hoře Corcovado stráž socha Krista, ke které se dostanete lanovkou.

Karneval v Riu

Karneval v Riu je největší a vzrušující show na světě. V ulicích každé městské čtvrti probíhá její vlastní karneval, kde nechybí samba, caipirinha (nápoj z rumu) a spousta naživo hrajících kapel. V hotelích můžete navštívit proslulé plesy, ale mezi nejoblíbenější akce patří velká přehlídka škol žhavé a erotické samby.

Cukrová homole symbolem Ria de Janeira

Žulová skála svou výškou dosahuje 394 m. Cukrová homole poskytuje nejkrásnější výhled na Rio a zátoky celého pobřeží. Lanovkou se dostanete až na vrchol (stanice v údolí se nachází na Praia Vermelha). Jízdenka tam i zpět vás vyjde zhruba na 600 Kč.

Světoznámé pláže Ria de Janeira

Nejživější pláží je Copacabana, nejkrásnější Ipanema. Exkluzivní servis se vám dostane na pláži Sao Conrado, kde vás budou obskakovat číšníci přilehlých hotelů. Samozřejmostí jsou lehátka a slunečníky.

Vyhlášené diskotéky v Riu

V Riu je spousta diskoték a zábavy. Mezi nejproslavenější patří Help, Avenida Atlantica. Vyhlášenou restaurací je Bella Praia, kam si můžete zajít na vynikající pivo. Užíváte si rádi nočního života? Pak vyzkoušejte noční školy samby.

Kam na dovolenou?

Další články:

Zakynthos - ostrov vůní

New York pro vášnivé cestovatele

Paříž - město lásky a památek

Amazonka - největší řeka světa

Nový Zéland - země pána prstenů

Sahara - tajemná poušť

Pyramidy

Toskánsko a pár tipů na cesty

Brazílie a dovolená snů

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies