Kam v létě na festival?

V dnešním článku vám prozradíme více informací o nejočekávanějších letních hudebních festivalech. Který z nich letos navštívíte právě vy?

Skákající postavy v barevném pozadí

Noc plná hvězd 2011

Od 24. do 25. června se koná v Třinci hudební festival s názvem Noc plná hvězd. Letos se můžete těšit na skupiny Alkohol, Doga, Rybičky 48, Škvor, Citron, Mandrage, Exil 51, Seven, Seppuka, The Silly Joker, Formalldehyd a mnoho dalších. Zpestřením na festivalu bude exhibice a zápasy Muay-thai či thajský box. Cena vstupenek se pohybuje okolo 650 Kč za osobu.

Rock for People 2011

2. až 5. července se v Hradci Králové koná hudební festival Rock for People 2011. Těšit se můžete na živé vystoupení The Streets, Digitalism, Pendulum, The Chemists, The Wombats, The Like, Bullet for my Valentine, Jimmy Eat World, dalé také na české kapely Chinasky, Kryštof, Tři sestry, Nightwork, Wohnout, Žlutý pes, UDG, slovenskou kapelu Polemic, Jarka Nohavicu a mnoha dalších interpretů a kapel. Čtyřdenní vstupenka v předprodeji stojí 1.500 Kč, jednodenní 1.100 Kč. Pokud si koupíte vstupenky až na místě, připlatíte si za ně o 300 Kč více.

Colours of Ostrava 2011

Dalším velmi očekávaným letním festivalem je Colours of Ostrava 2011, který se v Ostravě koná od 14. do 17. července. Vystoupí zde Public Image Ltd., Apollo 440, Grinderman, Youssou N’Dour, The Horrors, Swans, Semi Precious Weapons, The Herbaliser, Blackfield, Balkan Brass Battle, N.O.H.A., Dubioza Kolektiv, Aranis, Brendan Perry, Andreya Triana, Monkey Business, Tata Bojs, Vladimír Mišík & ETC, Čankišou, Houpací koně, Prago Union, Priessnitz, Puding Pani Elvisovej, Sto Zvířat, Tleskač, Vltava, The Plastic People of the Universe, Le Pneumatiq, Navigators, Jiří Schmitzer etc. a mnoho dalších. Cena vstupenek v předprodeji se pohybuje od 1.190 do 1.890 Kč.

Připravte se na letošní festivaly - Rock, punk a metal

Když do divadla, tak na improshow!

Nové drsné filmy v našich kinech

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies