Kabelka - jakým stylem ji nosíte?

Kabelky byly, jsou a budou pro muže něčím, co nikdy nemají šanci pochopit. My ženy pořádně ani nevíme, proč máme pro ně takovou slabost. Jsou to naše blízké přítelkyně, které v sobě ukrývají spoustu každodenních maličkostí. Může ale způsob nošení kabelky něco vypovídat i o nás?

Styl nošení kabelky - co to o vás vypovídá?

 

Když si detailněji prohlédneme lidi okolo nás, můžeme jejich zlozvyky, povahové vlastnosti a rysy zjistit mnoha různými způsoby. Nejvíce informací o daném člověku zjistíme přímým kontaktem. Ale některé věci můžeme odhadnout čistě jen z řeči těla.

 

Z určitých věcí, třeba jak člověk sedí, gestikuluje či si pohrává s vlasy, se dá vyčíst mnoho podrobných detailů. Tím ho vlastně lépe poznáváme. Když se zaměříme konkrétně na ženy, můžeme si všimnout, že každá z nich drží svou kabelku odlišným způsobem. Některé si ji chrání tím, že si popruh kabelky obtočí kolem těla, a jiné je drží jen tak ledabyle ve své ruce.

 

Jakým stylem nosíte svou kabelku? A co to o vás vypovídá?

 

  • Nosíte více tašek či kabelek? Někteří to mohou považovat za praktické, protože můžete využít tu, která se vám v té určité chvíli hodí nejvíce. Ale pro okolí budete vypadat unaveně a vyčerpaně. Většina žen ověšená taškami různých tvarů a velikostí žije ve spěchu. Ale na druhou stranu vytváří dojem toho, že žije naplno a také tak trochu v chaosu, je vytížená a nemá času nazbyt.
  • Jestliže svou kabelku nosíte zavěšenou na předloktí, tak tím vlastně zdůrazňujete svůj majetek. Vlastně se jím tak trochu chlubíte. Vyvoláváte tím pocit nadřazenosti. Možná proto si tento styl nošení kabelky oblíbily právě celebrity.
  • Když ji držíte oběma rukama před svým tělem, signalizujete tím svůj obranný postoj. Některé ženy tím naznačují určitou míru ostychu a jiné se tím snaží distancovat před okolím.
  • Pokud ji nosíte jen tak za ucho či pověšenou za popruh na svém rameni, tak působíte jako někdo, kdo se nestará ani o vzhled, ale spíš vám jde jen o její praktičnost. Takové ženy jsou velice zásadové a jdou si sebejistě za svými sny.
  • Když má kabelka dlouhý popruh, vyvoláváte tím dojem, že nejste dostatečně opatrná a nemáte kontrolu nad svým světem. Jestli má vaše kabelka krátký popruh, za který si ji ještě přidržujete, naznačuje to, že jste žena, která umí čelit riziku a jakoukoliv situaci má neustále pod kontrolou.
  • Kabelky s dlouhým popruhem, které využijete k tomu, že je nosíte tzv. “přes hlavu” - obtočenou kolem těla, nevyvolávají zrovna elegantní dojem. Okolí se pak může domnívat, že máte k určitým věcem laxnější přístup. Pokud se navíc obléknete elegantně a přes tu “krásu” přehodíte popruh kabelky, vypadá to nevhodně - tedy přesněji řečeno hodně trapně.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies