Kabát - základ zimních trendů

Jestli chcete být alespoň trochu in, pořiďte si kabát. Vždyť v sychravém a zimním počasí je tou nejdůležitější věcí. Samozřejmě, že musí být teplý a zároveň moderní a stylový…
žena v kabátě držící na rameně kabelku

Kabát vybírejte s pečlivostí

Ještě než vyrazíte na nákup, pořádně si promyslete, po jakém kabátu vlastně toužíte. Je téměř stoprocentní, že v obchodech narazíte na spoustu krásných kabátů, které se vám budou líbit, ale později by se mohlo stát, že se vám vůbec k ničemu barevně či střihem nehodí, nebo že je vám v něm zima.

Na co dávat u kabátů pozor

Při výběru kabátu si musíte uvědomit, že např. hrubší svetry zabírají mnoho místa, proto si kabát zkoušejte zahalená do nějakého pulovru. A pokud si jej chcete koupit ještě před Vánocemi a jste si jistá, že nějaké to kilo naberete, kupte si ho raději o něco větší. Případně vyzkoušejte naši Vánoční dietu >>

Klasický kabát a doplňky

Rozhodla-li jste se investovat do kvalitního kabátu, který vypadá opravdu skvěle, tak věřte tomu, že klasickým kabátem vůbec nic nezkazíte. V případě, že nechcete vypadat nudně, zaměřte se na doplňky. Klopu můžete oživit broží či výrazným šátkem a místo pásku vyzkoušejte mašli, ta dokáže divy.

O doplňcích a bižuterii více v článku >>

Barva kabátu

Co se týče barvy kabátu, zase volte spíše klasiku, jako je černá, hnědá, tmavě modrá, béžová či starorůžová. Pokud možno vyhýbejte se křiklavým barvám a raději vybírejte tlumené či jemné pastelové odstíny kabátu.


Myslete na to, jakou kabelku nejraději nosíte a jaké jsou vaše kozačky. Takový černý kabát je docela problematický, protože třeba s hnědými doplňky (ty jsou letos hodně in) nevypadá moc dobře a s černými byste zase působila příliš smutně.

O módě a módních trendech na letošní zimu 2006/2007

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies