Jarní balíček ZPMV ČR

Chcete si jako správná rodinka užít jara a ještě si své zažitky nechat proplatit? Že to zní jako pohádka? Je to tak! Přivítejte jaro s Jarním balíčkem Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra!

Otec učící dítě jezdit na kole

Vyražte s dětmi na kolo

Chcete se svými dětmi příjemně strávit volný čas a dopřát přitom zábavu nejen jim, ale i sobě? Popadněte kola a vyražte! Jaro přímo láká k turistickým vyjížďkám. Aby se děti nenudily, připravte jim bohatý program. Nejlépe uděláte, když si trasu předem naplánujete. Nejezděte jen tak, bez cíle! Nějaký ten hrad, zámek či městečko na konci trasy potěší každého. Nezapomínejte ani na dostatek jídla, tekutin a ochranných prostředků.

Nechcete-li místo výletu tišit dětský pláč, nasaďte rozdováděným dětem na hlavu cyklistickou helmu. Jste-li klienty ZPMV ČR, v rámci jarního balíčku si ji v dubnu i květnu můžete nechat proplatit! (A nejste-li, rychle to napravte! 

Naučte své děti plavat

Neumí vaše děti plavat? Je nejvyšší čas je to naučit! Nebo byste snad potřebovali instruktora vy sami? Ani to není problém! ZPMV ČR totiž v rámci Jarního balíčku proplácí i kurz plavání.

Nezapomínejte odpočívat

Po náročném výletu si dopřejte trochu odpočinku a relaxace jen a jen pro sebe. Příspěvek na rehabilitaci ve zdravotnickém zařízení nabízí ZPMV ČR také (místo kurzu plavání).

Vitamíny jsou potřebné i na jaře

Jarní rána jsou ještě chladná a děti tak snadno onemocní. Dopujte je vitamíny ve formě ovoce a zeleniny a nezapomínejte ani na sebe. Určitě se vám pak bude hodit příspěvek na vitamíny ZPMV ČR.

Jarní balíček – součást Balíčku pro rodiny s dětmi od 1 do 15 let

Rodina pojištěná u ZPMV ČR může využít jednoho z rodinných balíčků v hodnotě 800 Kč za rok, přičemž rodiče musí z této částky vyčerpat minimálně 200 Kč. Při větším počtu dětí pak může každé další dítě čerpat vždy příspěvek v maximální hodnotě 600 Kč.

Jarní balíček – možné kombinace

Příspěvek ZPMV ČR můžete v rámci Jarního balíčku čerpat v měsíci dubnu nebo květnu roku 2007. Konkrétně se jedná o příspěvek na cyklistickou helmu pro děti spolu s příspěvkem na rehabilitaci ve zdravotnickém zařízení pro rodiče (kromě masáží a sauny) nebo kurzem plavání nebo vitamíny. Je však nutné čerpat tyto položky současně (jak děti, tak i rodiče).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies