Jak využít obyčejné palety?

Darujte paletám život. Zkuste je využít k výrobě zelených stěn do vašeho interiéru. Uvidíte, že i něco tak obyčejného, může nakonec vypadat velmi efektivně a krásně. A není to jediný způsob, jak je můžete přetvořit v něco krásného a užitečného.

Jak využít obyčejné palety?

 

Na zahradu s nimi

 

  • Můžete z nich vytvořit skvělý zahradní nábytek. Klidně je můžete natřít barvami, ať je zahrada veselejší. A samozřejmě nezapomeňte ani na dekorační polštáře a podsedáky.
  • Pokud nějaké palety dáte vertikálně na zeď v zahradním domku či v garáži, můžete si pak na ně přibýt hřebíky a mít tak pěkně srovnané nářadí.
  • Když po dvou spojíte palety k sobě, můžete si tak vytvořit vertikální záhony. Tak ušetříte spoustu místa při pěstování zeleniny či bylinek na balkonech nebo terasách. Jistě, můžete si je koupit už hotové v obchodě, ale dívali jste se už kolik za ně chtějí? Doma vás to vyjde levněji a navíc si ji vyšperkujete dle svých představ.
  • Pokud je necháte položené horizontálně, můžete si z nich vytvořit vyvýšený záhon, kde můžete pěstovat třeba jahody. Vyvýšené záhony jsou skvělé hlavně proto, že vás už nebudou tolik bolet záda či kolena.
  • Při pěstování kořenové zeleniny, špenátu či salátu už nemusíte pečlivě řádkovat. Hravě si s tím poradí palety. Mezery budou tvořit dokonalé řady a plná místa vám zase pomohou ochránit záhon před zaplevelením.

 

V interiéru ale také krásně vyniknou

 

  • Ten, kdo je manuálně zručný a chce mít v bytě něco originálního, si může postavit paletový gauč nebo postel. Stačí k tomu jen několik palet, pár hřebíků, bruska a k dozdobení nějaká barva, matrace, přehoz a molitanové polštáře. A máte hotovo. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása.
  • Určitě vás také napadlo, že by z palet mohl vzniknout krásný pelíšek pro vašeho čtyřnohého miláčka.
  • Také z nich můžete vyrobit pískoviště pro děti, musíte ale palety důkladně obrousit a nalakovat, aby si vaše dítko někam nezadřelo třísku.
  • Existuje spousta skvělých nápadů - regál na víno, houpačka a spousta dalších. A je jen na vás, který uskutečníte. Popusťte uzdu své fantazii a třeba vás napadnou další způsoby využití.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies