Jak upravit svůj klín, aby po něm muži šíleli?

Většina žen sní o tom, že je partner častěji uspokojí i tam dole. Orální sex nemilují jen muži. Ale je pravdou, že muži si o to umějí říct. Jak tedy i beze slov přitáhnout partnerovu pozornost k vašemu klínu? Čím ho rozparádíte?

holení

 

Pro některé muže není naše intimní místo atraktivní natolik, aby se mu častěji věnovali. Nebo prostě neví, jak na to. Pokud se orálního sexu nechcete vzdát, musíte ho tam nalákat. Nemusíte se holit dohola, existují i různé střihy, které vaše křivky oživí. Pokud si říkáte, že váš klín žádnou zvláštní péči nepotřebuje, pak mějte na paměti, že ne každému muži se zalíbíte svou přirozeností. Pak se partnerovi nemůžete divit, když se vám “tam dole” nebude věnovat.

 

Holení intimních partií

 

Nohy i podpaží si holí skoro všechny ženy, ale na intimní partie už některé zapomínají. Neupravený klín rozhodně mužům nepřipadá sexy. Většina žen by nevyrazila ven v sukni, kdyby měla neoholené nohy. A jiným zase vadí, když nemají oholený klín. Pro starší generace žen je odstraňování chloupků na intimních místech nepochopitelná a zbytečná věc. Ale mladší ženy to považují za součást běžné hygieny.

 

K holení můžete použít holící strojky, vosky, krémy nebo si zvolíte epilaci či depilaci. Nejsnadnější a nejméně bolestivé je mokré holení. Na to vám bude stačit pouze holící strojek a pěna na holení. Holících strojků je spousta. Raději investujte do dražších strojků, které jsou například s výměnnou hlavicí. Tento způsob holení je rychlý a jednoduchý, ale má i své nevýhody. Chloupky vám bohužel rychle dorostou, takže se musíte holit častěji.

 

Máte svůj oblíbený vzor?

 

Některé si holí jen linie bikin. Vyholují si pouze třísla, aby chloupky nevylézaly z kalhotek. Můžete si vytvořit i trojúhelník, kde bude jedna špička ukazovat na klitoris. Bude vlastně ukazovat směr, kde muž najde centrum rozkoše. Nebo si nechejte chloupky ve tvaru srdíčka. Pokud jste někde zaslechly, že existuje holení na způsob playboy, znamená to, že se nechává jen úzký obdélníkový tvar široký asi 4 cm.

 

Tato specifická velikost je odvozena od “šířky dvou prstů”. Takto se totiž kdysi holily exotické tanečnice. Hollywoodský styl nebo také Sfinga či Kleopatra znamená úplné vyholení. Zbavíte se jednoduše všech chloupků. Jsou i speciální tvary například - hvězda, terč, květina, vykřičník, šipka, blesk či partnerovy iniciály. Ale to už musíte požádat nějakého moderního stylistu. Složitější tvary asi napoprvé sama nezvládnete.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies