Jak si vybrat muže

Rysy obličeje, tvar postavy a výška jsou mnohdy základními vodítky pro to, aby muž zaujal ženu. Prďolové s hranatým obličejem a vzhledem připomínající kouli se tedy těžko někdy prosadí.
Chlapec ve slunečních brýlích

Obličej - výkladní skříň do muže

Při pohledu do mužovy tváře hledají ženy často rysy, které o něm prozradí, že je pečlivý a starostlivý, umí být vlídný a společenský, zvládne hravě úkoly v domácnosti i v posteli a k tomu bude lehce dominantní a profesně dobře etablovaný.
Pokud se do tohoto hodnocení ještě chlapecké rysy ideálně zkombinované z těmi dospěláckými, jsou takoví muži pro nežné pohlaví daleko atraktivnější a přitažlivější. Jestli to završuje ještě nevinný odzbrojující úsměv, ledy tají a dech se zrychluje. Objevte neznámá místa a vyzkoušejte erotické hry...

Postava - svaly i útlé citlivky

Obecně se dá říct, že ženy z nižších společenských vrstev mají raději svalovce a na první pohled siláky. Naproti tomu ženy z horních pater příjmového a společenského žebříčku by kulturistu hnaly, seč by mu svalnatá lýtka stačila. Jejich pozornost spíše upoutá útlý, citlivější muž tmavšího typu (takový italský typ není k zahození, co říkáte?)V USA dávají přednost postavě ve tvaru V, tedy mohutnější partii nad pasem, ale to myslím, že nejen v USA.

Výška postavy - dlouháni mají přednost

Společnost vzešlá z našeho kulturního podhoubí podvědomě uznává vysoký vzrůst. Ať už je to z důvodu toho, že vyššímu člověku je nějak automaticky vzdávána úcta a ženy se u čahounů cítí bezpečněji. Ženy také očekávají mužnější přístup. Ten však v sexuální oblasti naštěstí nezávisí pouze na počtu centimetrů do výšky.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies