Jak se stát sexuální bohyní

Každá z nás chce být pro svého partnera tou jedinou ženou, skvělou milenkou a uctívanou partnerkou. Některým ženám se to daří. Prozradíme vám, jak se můžete stát sexuální bohyní i vy.
Žena v červeném oblečení a s rohy na hlavě

Zamilujte se do sebe

Prohlížejte se v zrcadle, než vyrazíte na rande, pečujte o sebe s láskou. Ženy, které věří, že jsou neodolatelné, se neodolatelnými opravdu stanou.

Myslete na sex

Otírejte se v restauraci holým lýtkem o partnerovu nohu, laškovně si pohrávejte s brčkem. Čím častěji budete myslet na sex, tím více budete vysílat signály, které budou pro vaší drahou polovičku vzrušující.

Vzrušujte partnera, i když s ním nejste

Sexuální bohyně udržují svého partnera v erotickém napětí celý den. Dávají muži do kapsy erotické vzkazy, posílají vzrušující smsky. A protože samy myslí na sex velice často, večer jsou rozpálené k prasknutí.

Mluvte otevřeně

Pokud partner nepochopí vaše jemné náznaky, řekněte mu na rovinu, po čem toužíte. Máte-li nějaké zvláštní přání, můžete vzít jeho ruku do své a sama mu ukázat, co vám dělá dobře.

Mluvte správně

Možná je ticho při milování sexy, ale každému chlapovi udělá dobře, když mu řeknete, jak je dokonalý. Je ale důležité volit správná slova. Něžného romantika by například mohly vulgární výrazy urazit. Pokud je váš parnter jemný typ, sdělte mu, že milujete jeho doteky. Pokud občas mluví ostře, vytaste během milování pár ostrých vzrušujících slovíček i vy.

Milujte nebezpečí

Vrhněte se na přítele při procházce přírodou, ve výtahu na cestě domů nebo třeba venku v temné uličce. Taková zkušenost se partnerovi vryje do mozku navždy. Riziko, že vás někdo přistihne, zvýší jeho vzrušení na maximum.

Napodobujte soulož už při předehře

Když budete smyslně lízat jeho prsty a protahovat se v zádech jako při sexu ještě dříve, než do vás vstoupí, bude partner nažhavený jako sopka.

Nepřipouštějte stereotyp

Sexuální přebornice nikdy nepustí do ložnice stereotyp. Muži časem zleniví a začnou používat stejné triky a metody, jak dosáhnout orgasmu. Žena by mu měla ukázat, že existují i jiné způsoby a okořenit milování novými nápady.

Prožívejte orgasmus

Muže vzrušují ženy, které svůj orgasmus umí opravdu prožít. Tím nejsou myšleny jen projevy hlasité, ale také tělesné. Pořádně se prohněte v zádech, pevně partnera sevřete v půlkách, zkrátka popusťte uzdu fantazii.

Posilujte vnitřní svaly

Díky silným poševním svalům můžete partnera během milování pevně svírat a jeho i své vzrušení tak znásobovat.

Nezapomínejte na doteky

Jakmile vidíte, že je váš partner spokojený, přestáváte zapojovat ruce. Proč by ale nemohl být ještě spokojenější? Při poloze zezadu mu můžete hladit varlata, v poloze na koni jej můžete lehce kousat do krku. Fantazii se meze nekladou. A doteky platí i pro vás! Při milování si hlaďte prsa, dotýkejte se kdekoliv se vám líbí. Partnera do vyburcuje k ještě lepším výkonům. Vzrušující horkost můžete zesílit i třením se o jeho tělo.

Mějte oči otevřené

Je pravda, že pod zavřenými víčky si smyslné pocity lépe vychutnáte, ale pohled z očí do očí je mnohem intimnější a vytváří větší pocit sounáležitosti. Navíc, kdykoliv se vám pak partner zadívá do očí, vzpomene si na sex.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies