Jak na milosrdný sex?

Každou ženu to čas od času potká. Unavená z práce, z dětí, z domácnosti, ale náruživý partner to jaksi nevnímá. Co teď? Zase ho odmítnout nebo ho vzít na milost a snažit se, aby bylo co nejrychleji po všem a mohla jste se uložit ke sladkému spánku.

Muž rozhazuje rukama za zády ženy

Možná, že to je právě tak chvilka, kdy byste s otevřenou náručí uvítala předčasnou ejakulaci parnera, jenže jako na potvoru to prostě dneska nebude. Máte na výběr ze dvou možností. Buď ho odmítnete a partner se uraženě otočí na druhý bok a nebo se pustíte do milosrdného sexu. Ale nemusí to být zas tak hrozné, existuje pár triků, jak ho zaručeně dostanete velmi rychle ke konci a ani si nevšimne, že to byl vlastně záměr. Tak jak tedy dosáhnout toto, aby jeho orgasmus přišel co nejdříve?

Světlo prosím!sofeminine.co.uk

Světlo rozhodně přispěje k tomu, aby sex po vyčerpávajícím dni byl rychlý. Na vizuální podněty muži reagují velice dobře a hlavně velice rychle. Takže zapomeňte na zhasnuté světlo, pěkně si na to posviťte. Nechce ho prohlédnou úplně všechno, nebude to dlouho trvat.

Zbavte ho svršků!

Většinou to bývá tak, že muž se jako první sápe po vašem oblečení a snaží se vás ho zbavit, co nejrychleji. Otočte to! Svlékněte ho jako první vy. Nebude stačit koukat a rozhodně ho to překvapí a tedy také vrzuší. Klidně mu nějaký ten kousek můžete i natrhnout, taková vášeň také pomůže k rychlému konci.

Hrejte si!

Chcete-li mu pomoci, nebojte se na sebe sáhnout. Světlo svítí, jemu se nabízí božský pohled na vaše tělo, tak mu ještě pomozte. Pomazlete same sebe, pohlaďte si bradavky, zajeďte rukou do klína, zasuňte prst dovniř a partner bude jen lapat po dechu a snažit se, aby to ještě aspoň malou chvíli udržel.

Dělejte to jinak

Když ho dráždíte rukou, není pohyb omezen jen směrem nahoru a dolů, vyzkoušejte s ním mírně zakroutit, měňte sílu stisku a rychlost pohybu. Podle jeho reakce poznáte, co je u něj zrovna dnes v kurzu a držte se toho. To samé se samozřejmě týká i orálního sexu a soulože samotné.

Nesmíte dát spěch najevo

Dávejte si na to pozor, chlap nesmí poznat, že jde o to, aby bylo co nejdříve po všem. To by ho mohlo odradit nebo také urazit. Víte, jak je to s mužskou ješitností. Netlačte na pilu, nemusíte si to ani uvědomit a přitom váš stist a rychlost bude pro partnera spíše utpením. U takové snahy se dříve setkáte s partnerovou kritikou, než s rychlým orgasmem. Partner zkrátka musí mít pocit, že jste na sex natěšená a děláte to ráda.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies